Контракти.ua

526  —  14.01.22
Канал «Україна» оголосив ім’я першого режисера-постановника нового шоу «Ігри талантів»
Канал «Україна» оголосив ім’я першого режисера-постановника нового шоу «Ігри талантів»

Уже в лютому глядачі телеканалу «Україна» побачать нове масштабне ігрове шоу «Ігри талантів», у якому звичайні українці та зірки шоу-бізнесу випробують свою удачу та намагатимуться відгадати приховані таланти людей. Режисером-постановником проєкту за світовим форматом Game of Talents компанії Fremantle став Герман Нєнов, відомий своєю роботою з топовими українськими селебріті.

Герман Нєнов займається постановкою сольних шоу, концертних номерів, зйомкою відеокліпів і креативним продюсуванням протягом 7 років. За час роботи він співпрацював із найпопулярнішими в нашій країні артистами, серед яких Оля Полякова, NK | Настя Каменських, Олег Винник, Наталія Могилевська, Ірина Білик, Злата Огнєвіч, гурти KAZKA, БЕZ ОБМЕЖЕНЬ і багато інших.

У 2019 році Герман створив одразу два масштабні проєкти для телеканалу «Україна» – супершоу «Дивовижні люди» за всесвітньо відомим форматом Brain, а також новорічне шоу «Привіт, 20-ті!», у якому взяли участь близько 30 улюблених українських артистів. Весь свій досвід та креативні ідеї Герман Нєнов задіє у новому розважальному проєкті «Ігри талантів», який здивує глядачів поєднанням азарту, неймовірних здібностей, мрій, масштабних і унікальних постановок.

«Головна фішка шоу – це наші учасники. Насамперед дивуватимемо талантами, – коментує режисер-постановник масштабного проєкту «Ігри талантів» Герман Нєнов. – Та, звичайно, на вас чекає красива, неймовірна сцена. Кожна постановка має певну технологічну особливість. Для деяких номерів ми привозимо спеціальних роботів – так, навіть роботи будуть на сцені! У шоу ми використовуватимемо всі найпрогресивніші технології, які існують у нашій країні. А кожен талант учасника для наших телеглядачів стане міні-виставою».

За словами Германа, глядачі побачать багато несподіваних і небезпечних трюків, які змусять хвилюватись навіть найсміливіших і найвідважніших людей.

«Наші герої виконуватимуть номери на межі людських здібностей. У жодному з проєктів, з якими я працював, не було такої кількості складних щодо техніки безпеки постановок. Люди працюватимуть на висоті і в буквальному значенні ризикуватимуть життям. Для мене величезний виклик – у такий спосіб продумати режисуру номеру, щоб усе одночасно спрацювало гармонійно та головне безпечно», – каже постановник нового шоу каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, ведучим нового грандіозного шоу став мегапопулярний DZIDZIO. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Їхнє завдання – вгадати, керуючись логікою та інтуїцією, які таланти мають 11 незнайомців. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Розважальний проєкт за форматом Game of Talents компанії Fremantle вперше вийшов на телеекрани у 2019 році, а вже за два роки локальні версії шоу побачили глядачі у США та багатьох країнах Європи, серед яких Великобританія, Франція, Італія, Нідерланди, Бельгія та Швеція. Україна стала десятою країною, яка готує адаптацію цього неймовірного проєкту.

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 613

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 907

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 600