Контракти.ua

477  —  14.01.22
«Головна тема»: алкопровокація року – хто пустить п’яного за кермо з дитиною?
«Головна тема»: алкопровокація року – хто пустить п’яного за кермо з дитиною?

У суботу, 15 січня, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», влаштують соціально важливу перевірку та покажуть, як українці реагуватимуть на нетверезого водія, котрий планує сідати за кермо.

Все частіше спричиняють дорожньо-транспортні пригоди водії у стані алкогольного сп’яніння. Хоча п’яних за кермом зупиняють, знімають на відео і звільняють, кількість аварій в Україні не зменшується, а навпаки – зростає, особливо під час свят! У «Головній темі» влаштують провокативну перевірку, якої на українському телебаченні ще ніхто не робив. У ході показового експерименту з’ясують, скільки з сотні українців не пустять п’яного водія за кермо – на парковці, на заправці чи просто на дорозі з маленькою дитиною. Як перехожі вчинять з нетверезим водієм – покаже головна провокація нового року!

Героя програми Назара обманули на 4 тисячі гривень на ремонті пральної машинки, а в Наталі майстер викрав деталь від кондиціонера за 18 тисяч. У пошуках фахівців з ремонту побутової техніки, українці все частіше натрапляють на шахраїв. У випуску влаштують засідку в квартирі з міні-камерами, аби показати глядачам, як виявити серед майстрів – справжніх аферистів. Хто добросовісно полагодить усі прилади в квартирі, а хто спробує вкрасти повністю справну техніку: майстри з сертифікованого сервісного центру, з дошки оголошень, з популярного інтернет-сервісу чи приватної фірми? Крім того, «Головній темі» вдалося відшукати майстра, який уже пів року не повертає Наталі дороговартісну запчастину. Команді проєкту довелося ризикувати життям, щоб викрити нечистого на руку ремонтника!

А також, у випуску розкажуть, як позбутися зайвих кілограмів, не виходячи з дому, не відмовляючи собі в улюблених смаколиках і, не вішаючи замок на холодильник. Як стрімко схуднути після новорічних свят? Який режим харчування кращий для здоров'я і фігури – не їсти 16 годин, чи навпаки – їсти кожні 5 годин? Шестеро дівчат перевірять на собі найпопулярніші зіркові дієти. У проєкті влаштують батл між інтервальним голодуванням та дробним харчуванням, аби з'ясувати, на якому можна схуднути швидше, більше і без шкоди для здоров'я! А зірковий тренер поділиться секретами, як знайти спосіб харчування, якого легко дотримуватись протягом усього життя.

Дивіться програму «Головна тема. Перезавантаження» у суботу о 20:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?
«Головна тема»: безплатні магазини - де і кому дають хліб та м'ясо задарма?

У суботу, 19 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», проведуть ексклюзивне міжнародне розслідування та з’ясують, де і які продукти можна отримати безкоштовно.
18.02.22 — 705

У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові
У «Головній темі» розповіли, чому екопакети коштують більше, ніж пластикові

У суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна» виробник пакетів з кукурудзи пояснив, чому упаковки з дешевих овочів та безкоштовного опалого листя дорожчі за пластикові.
16.02.22 — 597

Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?
Гучне викриття аптек у «Головній темі»: хто і навіщо продає дітям отруйні пігулки?

У суботу, 12 лютого, о 20:00 у суспільно-резонансному проєкті «Головна тема. Перезавантаження» з Оленою Кот на каналі «Україна», з’ясують чи дітям досі продають ліки в аптеках та в інтернеті.
11.02.22 — 573