Контракти.ua

567  —  06.12.21
«Як це взагалі можливо?»: у суперпопулярному шоу «МАСКА» розсекретили янгольське Порося
«Як це взагалі можливо?»: у суперпопулярному шоу  «МАСКА» розсекретили янгольське Порося

Зіркові детективи гіпершоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», у сьомому випуску проєкту прийшли у шок, розкривши особу, що ховалась під маскою Порося. Янголом-охоронцем NK | Насті Каменських виявився відомий співак, народний артист України – Павло Зібров.


Миле та дбайливе Порося, яке називає себе янголом-охоронцем NK | Насті Каменських у сьомому випуску шоу-детективу «МАСКА» вирішило вкрай заплутати експертів порцією нових фактів про себе:  
«Усі райські звірі ще ті гумористи – фантазія з них так і пре. А щодо мене, то я хайпував навіть тоді, коли цього слівця взагалі не було у трендах. Погодьтесь, для хайпу свіжа ідея – це те ж саме, що трюфель для свинки! Олю, хочу щоб ти знала, що я у захваті від твоїх трюфелів, тобто хайпових ідей – свіженько, завзято, креативно! От лише є дещо, у чому ти, дорогенька, ніколи мене не переплюнеш, бо в одній із соцмереж є мій портрет більший ніж 140 метрів. Як тобі таке? Справжній рекорд!» – спантеличило глядачів Порося у гіпершоу «МАСКА».
Пізніше Порося виконало пісню «Де би я» співака Сергія Бабкіна, а зіркові детективи враз стали спростовувати свої попередні версії щодо особи під маскою. За словами Олі Полякової, в образі Поросяти ховається не співак, а телеведучий. Підтримав колегу і DZIDZIO, який почув у відповідях учасника голос Юрія Ткача. Проте реакція героя викликала сміх і миттю розвіяла ці здогадки: «Хмм, здрастє!»
«Минулого разу була історія з Поплавським – було дуже схоже: сало, Порося, дівчачий балет… Я маю питання до нашого героя – цікаво знати, хто є хрещеним батьком Поросяти?» – проявив детективні методи Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».
Сам герой не став відповідати артисту, а зіркові колеги попросили Данилка пояснити такий хід: «Я подумав про ці слова: «Бо хрещений батько мій, то Хрещатик, то Хрещатик» – це ж може бути Павло Зібров». Але Оля Полякова категорично заперечила це, за словами зірки – це неможливо, адже народний артист України має абсолютно інший голос – баритон. Тож фінальними версіями детективів щодо особи під маскою Порося були: Дядя Жора, Юрій Ткач і Анатолій Анатоліч. Проте, побачивши відоме обличчя, шоковані були всі: «Це Зібров! Зібров! Як це можливо взагалі? А не зрозуміла нічого!» – прокричала Оля Полякова.
«Колеги, ну як так?! Андрію, ти молодець! Дякую тобі за питання про хрещеного батька – я ледь не проколовся. Взагалі ви всі були так близько до розгадки – снаряди йшли зовсім поряд!» – звернувся до зіркових детективів Павло Зібров у шоу «МАСКА».
А кого розсекретять в улюбленому шоу мільйонів «МАСКА» наступного разу – дивіться у суботу, 11 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 643

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 666

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708