Контракти.ua

600  —  06.12.21
Гіпершоу «МАСКА»: Норка зняла маску та зацілувала Данилка. Хто ж ховався під яскравим образом?
Гіпершоу «МАСКА»: Норка зняла маску та зацілувала Данилка. Хто ж ховався під яскравим образом?

У сьогоднішньому випуску суперпопулярного шоу-детективу «МАСКА» на каналі «Україна» на сцені з’явилась найочікуваніша гостя шанувальників Андрія Данилко – Норка. Відверта та розкута героїня довго гралася з зірковими детективами аж поки ті не почали просити зняти з неї маску. Так, стало відомо, що у костюмі Норки ховалась відома співачка Даша Астаф’єва.

З’явившись у залі гіпершоу «МАСКА», Норка одразу викликала шквал емоцій глядачів. А коли звернулась до зіркового детектива Андрія Данилка «Андрюша» – геть заплутала експертів.

«Взагалі не розумію, хто може так звертатись до мене… таких вже й немає», – сміючись, прокоментував Андрій Данилко в ефірі каналу «Україна».

Жіночна та відверта учасниця виконала хіт «In Your Eyes» Кайлі Міноуг, а завершуючи виступ красиво впала на підлогу. Що наштовхнуло Олю Полякову на гарну думку:

«Я все зрозуміла! Так еротично впасти могла тільки Даша Астаф’єва!» – запевнила Оля Полякова.

Прислухався до версії колеги і сам Андрій Данилко і зазначив, що костюм без трусиків для співачки є досить характерним, адже якось на червоній доріжці відомого чоловічого журналу Астаф’єва кинула трусики у журналіста.

А от наступна розповідь Норки остаточно збила детективів з пантелику – героїня запевнила, що в житті має двох донечок, чим поки не може похизуватись Даша Астаф’єва. Тому Олег Винник вирішив поставити останнє питання – чи носить Норка у житті й на сцені краватки.

«Ви знаєте, коли я встаю з кроватки, на мені тільки краватка і мене завжди засуджують за це: «Ти знову без трусів!» – розповіла Норка в ефірі каналу «Україна» і продовжила свою гру: Андрюшо, останній раз звернусь до тебе, якщо ти мене не впізнаєш – маєш поцілувати!»

Заплутані зіркові детективи стали одноголосно скандувати: «Маску, маску!» Так, глядачі дізнались, що настільки вдало провести експертів вдалося співачці Даші Астаф’євій.

«Андрюшо, як ти міг мене не впізнати?! Такою шаленою можу бути тільки я! А тепер поцілунки і побільше! – звернулась до Андрія Данилка Даша Астаф’єва і додала. – Дуже дякую за можливість заспівати для вас, залюбки б залишилась не на один номер! А ще скористуюсь нагодою і скажу – хай краще Норка веселить вас так, ніж шубою! Не носіть шуби з норки, будь ласка».

Дивіться улюблене шоу мільйонів «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 627

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 916

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 610