Контракти.ua

522  —  22.11.21
«Чому це не приймає моя родина – не знаю»: співачка Анна Трінчер розплакалась у прямому ефірі «Ранку з Україною»
«Чому це не приймає моя родина – не знаю»: співачка Анна Трінчер розплакалась у прямому ефірі «Ранку з Україною»

У відвертому інтерв’ю програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна» з ведучими Марією Мельник і Анатолієм Анатолічем співачка Анна Трінчер та її наречений розповіли, як зрозуміли, що готові узаконити свої стосунки, та чому батьки зірки проти цього кроку.

Після 7-місячних стосунків 24-річний блогер Олександр Волошин публічно освідчився 20-річній співачці Анні Трінчер. Молода виконавиця зізнається – такий крок коханого зробив її найщасливішою, адже вона давно чекала пропозиції та навіть неодноразово натякала Олександру.

«Він прокидався і бачив мою руку, звичайно, я натякала – пальчик змерз», – розповідає суддя шоу шоу «Співають всі!» Анна Трінчер в ефірі каналу «Україна».

А от від самого блогера такого не очікували – хлопець всіх запевняв, що до 30 років жодних одружень – на першому місці кар’єра.

«У певний момент я зрозумів, що це моя людина. Я її кохаю, ціную, вона подобається мені в усіх проявах і мені завжди легко з нею», – запевняє Олександр Волошин.

Проте щасливі молодята опинились у непередбачуваній і неприємній ситуації – родина Анни проти, щоб дівчина так рано виходила заміж.

«Бабуся прямо висловила позицію, що вона проти весілля. А от мама жодним чином не відреагувала на пропозицію, просто написала: «вітаю». Як на мене, для всіх батьків найважливіше те, щоб їхня дитина почувалась комфортно. Чому цього не розуміє та не приймає моя родина – я не знаю. Чесно кажучи, я навіть не думала, що таке можливо», – зі сльозами на очах розповіла Анна Трінчер у програмі «Ранок з Україною».

Мама і бабуся співачки не впевнені, що у 20 років дівчина вже готова до подружнього життя.

«Звичайно, має бути кар’єра, кар’єрний ріст, має бути розуміння того, як заробляти гроші, як утримувати родину. Адже після народження дитини треба розуміти, що нею хтось має займатись», – поділилась мама артистки Жанна Трінчер.

І хоча молода пара поки що дітей не планує – зірки у своєму рішенні впевнені на 100%.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 659

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 679

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 728