Контракти.ua

715  —  10.11.21
Ведучий шоу «МАСКА» Володимир Остапчук перевтілиться в зухвалого злочинця з серіалу «Паперовий будинок»
Ведучий шоу «МАСКА» Володимир Остапчук перевтілиться в зухвалого злочинця з серіалу «Паперовий будинок»

Четвертий ефір найбільш утаємниченого на українському телебаченні шоу «МАСКА», який вийде на каналі «Україна» цієї суботи, 13 листопада, о 21:00, вражатиме глядачів новими загадками та перевтіленнями. Так, ведучий масштабного проєкту Володимир Остапчук замаскується в образі одного з найвідоміших серіальних героїв сучасності.

Цієї суботи на гіпершоу «МАСКА» відбудеться справжнє пограбування! Група авантюристів у червоних комбінезонах і в масках погрожує захопити сцену. Але спокійно – в одному з цих зухвалих злочинців замаскувався ведучий улюбленого шоу мільйонів глядачів Володимир Остапчук, який у четвертому випуску перевтілиться в героя культового серіалу «Паперовий будинок».

«Я обожнюю цей серіал! Ми з дружиною дивились його під час першого карантину. Таке враження, що мені продали безкінечний феєрверк емоцій, тому що ми переглянули першу серію і такі: «Ну, все, 2 ночі, йдемо спати». Потім показують тизер до наступної серії, і ми розуміємо – чорт, знову не спати до 4 ранку, – каже ведучий грандіозного шоу «МАСКА» Володимир Остапчук. – Навіть якщо ви ще не бачили цей легендарний іспанський серіал, все одно знайте, що там звичайні громадяни Мадрида були «за» грабіжників, бо ті уособлювали собою боротьбу зі злом».

А з яким злом доведеться боротися ведучому в новому епізоді масштабного проєкту каналу «Україна» -– дізнаємось вже незабаром. Поки ж Володимир сподівається, що йому з колегами й надалі вдаватиметься відгадувати зірок у дивовижних костюмах.

«Ми вже прикипіли до наших масок, кожен учасник має свою армію прихильників серед глядачів. Тому, звичайно ж, з кожним ефіром відкривати якусь маску важче. Але зрозумійте нас правильно – ми не хочемо сказати, що хтось програв, просто у нас перемогло бажання якомога швидше дізнатися, хто ж там ховається. У попередніх ефірах у зіркових детективів були правильні версії щодо тих героїв, яких ми вже розсекретили, тож цікаво, чи вдасться їм розгадати й інших учасників», – зазначив ведучий грандіозного шоу.

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 13 листопада, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 640

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 929

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 620