Контракти.ua

904  —  05.11.21
Під маскою Джмеля в гіпершоу «МАСКА» детективи запідозрили експрезидента
Під маскою Джмеля в гіпершоу «МАСКА» детективи запідозрили експрезидента

Одним з учасників нового сезону найпопулярнішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», став життєрадісний Джміль. Побачивши цього героя, зіркові детективи проєкту почали гадати, хто зі знаменитостей міг замаскуватись в оригінальному образі – серед їхніх версій були досить неочікувані імена.

За словами творця цього костюма, дизайнера Назара Дідика, Джмеля довелося перероблювати тричі. За основу використали спеціальний матеріал єва, а зверху – двоколірне штучне хутро, яке клеїли одне зверху іншого. Незважаючи на це, костюм має не дуже велику вагу, зате в героя досить важке взуття – більше 5 кілограмів – все через дерев’яну височенну підошву.

Щойно веселий Джміль з’явився на сцені гіпершоу «МАСКА», Оля Полякова і Андрій Данилко стали сперечатись, хто ж там сховався – хлопчик чи дівчинка. А ось їхня колега висунула досить несподівану версію.

«Я знаю тільки одну в країні людину, у якої була пасіка», – зазначила NK | Настя Каменських в ефірі каналу «Україна», вочевидь, маючи на увазі одного з колишніх президентів України.

Цей герой виявився досить грайливим і енергійним. І хоч поки йому не можна розмовляти з детективами, кілька підказок про свою особу Джміль таки дав.

«Йоу, йоу, йоу, йоу – всім привіт! Взагалі-то за паспортом я Шершень, та всі звикли називати мене Джміль. А я і не пручаюсь – Джміль, то Джміль. У мене страшенно древній рід – у ньому ціла прірва пращурів і, до речі, не завжди вони мали крильця. Ні, усі були дуже різними!» – розповів про себе Джміль.

Почувши спів героя, ні в кого вже не залишилось сумнівів, що в цьому образі криється чоловік. Тоді Оля Полякова зазначила, що його голос дуже схожий на Сергія Бабкіна.

«Я вам так скажу – голос мені дуже знайомий, але я не можу зрозуміти, хто це. Бабкін – хороша ідея, та мені здається, що якщо в костюмі є підказка, а джмелів і бджіл багато, то це може бути один із членів колективу», – поділився своєю здогадкою Андрій Данилко.

Після цього NK | Настя Каменських заявила, що там може приховуватись учасник якогось гурту, наприклад, «THE HARDKISS», «Kazaky», «ДахаБраха», «ВВ». А DZIDZIO запропонував версію Віктора Бронюка, лідера колективу «ТІК». Та чи вдалося зірковим детективами відгадати особу Джмеля?

Дивіться новий сезон найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 627

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 916

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 610