Контракти.ua

326  —  06.11.21
Пріоритети заміського житла у Київській області
Пріоритети заміського житла у Київській області

Популярність сучасних матеріалів невпинно зростає, що пов'язано з їхньою низькою вартістю та чудовими фізичними характеристиками.

Популярність сучасних матеріалів невпинно зростає, що пов'язано з їхньою низькою вартістю та чудовими фізичними характеристиками. У найбільш затребуваному для будівництва регіоні — Київській області частка сучасних котеджів з передових матеріалів значно перевищує кількість традиційних будинків. За заявою власника агентства нерухомості RE/MAX Central Валерія Захарова найпопулярнішим матеріалом для будівництва заміського житла стали газобетонні блоки, вони використані в 38% будівель.

Не втрачає своїх позицій звичайна цегла, її частка становить 36%. Йому на п'яти вже настає керамоблок, який застосовується у 23% заміських будинків. Традиційне дерево, яке колись популярне в цьому регіоні, практично не використовується. Такі будови стали скоріше екзотикою і трапляються лише у 3% випадків.

Тенденція ціноутворення над ринком заміської нерухомості спрямовано бік зростання. Це пов'язано з подорожчанням земельних ділянок, будівельних матеріалів та робіт, а також збільшенням попиту, що підвищується як на тлі об'єктивних, так і суб'єктивних причин. Побудовані за застарілими проектами котеджі, без застосування нових будматеріалів та прогресивних технологій, з невдалим плануванням, що знаходяться далеко від інфраструктури та з поганим сусідством, наприклад, промзона, змушені будуть продаватися з великою знижкою.

Сучасний ринок здатний запропонувати домоволодіння ціною як 10 000$, і у кілька мільйонів. Вартість безпосередньо залежить від розташування садиби, якості проектної документації та вибраних будматеріалів.

На підставі проведеного аналізу нерухомості центрального регіону можна з упевненістю стверджувати, що на зміну величезним особнякам із величезними вітальнями, безліччю зайвих спалень, більярдною та чайною кімнатою приходять компактні, комфортні та функціональні котеджі, іноді однорівневі. Важливим аспектом у будівництві будь-якого будинку вважає собівартість витрат на його утримання.

Нещодавно наявність газових комунікацій поблизу ділянки під забудову була однією з основних умов. В даний час для опалення будинків частіше обирають електричні котли та теплові насоси. У реаліях високої вартості газу та зниження ціни на теплові насоси їх використання стало більш доцільним. Велике значення приділяється утепленню стін, якому піддається 99% будинків. Найчастіше як утеплювач використовується мінвата, пінопласт, пінополістирол і кам'яна вата застосовуються рідше.

Матеріал підготувала компанія ДОМ4м. Сайт компанії: https://ua.dom4m.com.ua/

Статьи по теме
Как грамотно снять квартиру: нюансы поиска и что необходимо учитывать при заключении договора
Как грамотно снять квартиру: нюансы поиска и что необходимо учитывать при заключении договора

Съем квартиры посуточно или же на длительный срок интересует практически 2-3 взрослого населения Украины. Среди желающих есть студенты, молодые люди, специалисты в командировке в другом городе и прочие категории. При этом далеко не все знают, как грамотно снять квартиру и с чего именно начинать поиск жилья, на какие параметры обращать внимание и прочее. Чтобы избежать лишних забот и не напороться на мошенников, можно обратиться в профессиональное агентство недвижимости La Vida или же разбираться во всем самостоятельно, что чревато рисками.
01.05 — 348

Аксіоми безпеки. Як захистити свій дім і майно від грабіжників
Аксіоми безпеки. Як захистити свій дім і майно від грабіжників

Як захистити свій дім та майно від потенційних злодіїв? Які превентивні заходи слід впровадити?
16.03 — 446

Проекти будинків до 100 кв.м: ідеї для ефективного використання простору
Проекти будинків до 100 кв.м: ідеї для ефективного використання простору

Плануєте збудувати свій власний будинок, але у вас є обмеження на площу? Не турбуйтесь, навіть найкомпактніші будинки можуть бути функціональними та затишними!
09.01 — 699