Контракти.ua

587  —  04.11.21
В ефірі гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO розповів про давню мрію
В ефірі гіпершоу «МАСКА» DZIDZIO розповів про давню мрію

У другому випуску грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», зірковий детектив, мегапопулярний DZIDZIO зізнався, яку ціль ставив перед собою багато років та чому по-особливому ставитиметься до учасника під маскою Совеня.

Під час другого ефіру нового сезону популярного шоу «МАСКА» на сцену вийшли 7 нових героїв, серед яких миле та зворушливе Совеня. Це один із найцікавіших образів, який має особливість.

«Клас! Совеня сидить в дуплі! – коментує зірковий детектив шоу DZIDZIO в ефірі каналу «Україна». – До речі, сови – це мої улюблені птахи! Я колись казав усім – куплю собі хату та заведу сову!»

Художник з костюмів Назар Дідик задумав помістити Совеня в дупло неспроста: за задумом, Совеня ще підліток, але вже готове вилетіти з гнізда.

«Наше Совеня живе в дереві, з дупла видніють тільки голова та лапки. Та насправді там є все – і животик, і крила, – пояснює Назар Дідик. – Цей костюм створений з пір’я індика. Взагалі для образів тварин ми використовуємо штучні матеріали, але в цьому випадку взяли натуральне пір’ячко – на щастя, індики від цього не страждають».

А ось верхня частина образу – велике дерево – створене з латексу. Цей матеріал досить пластичний, завдяки чому дизайнеру вдалось реалістично передати структуру дерева. Та робота ця дуже копітка – на створення самого лише дупла пішло 2 тижні.

Побачивши незвичну маску, детективи одразу почали озвучувати свої здогадки. Так, NK | Настя Каменських зазначила, що сова – це символ мудрості, а отже, під маскою може ховатись не лише артист, а й політик, юрист, журналіст, психолог чи навіть лікар. А от Совеня залюбки дало кілька підказок про себе, в яких пояснило, чому на сцені шоу знаходиться в дуплі:

«Кілька днів тому я нарешті навчилось літати, тож тепер готове до дорослого життя, маю купу планів та амбіцій. Моє рідне дупло розташоване в гаю, який колись був частиною країни Євросоюзу. Мені тут дуже затишно, та я мрію про щось більше – коли виросту, обов’язково переїду до столиці, бо так робили всі успішні та відомі особистості. А я точно буду відомим та успішним», – розповіло про себе Совеня в ефірі шоу «МАСКА».

Далі учасник виконав пісню «Вчителька» відомого гурту «ТіК» так, що зіркові детективи припустили – під маскою сховався Віктор Бронюк. На їхню думку, у костюмі Совеня також можуть співати Wellboy чи лікар Євген Комаровський.

А хто ховається під загадковою маскою та чи вгадали зіркові детективи його ім’я одразу, глядачі дізнаються в нових випусках улюбленого шоу «МАСКА».

Дивіться нові випуски другого сезону найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 715

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 728

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 776