Контракти.ua

740  —  01.11.21
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських вразила розкішним декольте
Зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських вразила розкішним декольте

NK | Настю Каменських називають найсексуальнішою співачкою в українському шоубізнесі. І це не дивно, адже вона – володарка неймовірно спокусливої фігури. На зйомках грандіозного шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», його зірковий детектив NK | Настя Каменських продемонструвала трендовий образ з сукнею на шнурівці та розповіла, яку тактику відгадування зірок обрала для другого сезону.

В одному з ефірів грандіозного шоу каналу «Україна» суперзірка з’явиться у помаранчевій сукні-жакеті корсетного формату, яка спереду затягується контрастною чорною шнурівкою та ефектно підкреслює шикарне декольте співачки. Такі жакети у різних проявах і формах – тренд цього сезону, в образі NK | Насті Каменських він перетворився на силуетну міні-сукню. Доповнюють вбрання елегантні босоніжки на тонких ремінцях і стильні золоті прикраси.

Здивує глядачів Настя й новою зачіскою – класичним боб-каре. Завершують цей стильний образ виразні очі з оранжевим відтінком на повіках. А ще на знімальному майданчику співачка розкрила свою стратегію відгадування знаменитостей під масками в новому сезоні масштабного проєкту.

«Уся країна захоплено спостерігала за першим сезоном. Це шоу нового покоління, де не просто демонструються таланти, а цікаво слідкувати, відгадувати і нарешті дізнатися, хто ж сховався в тих костюмах. Наші глядачі – також детективи. Всі мої знайомі, вся моя сім’я щосекунди мене допитувала – хто під цією маскою, хто під тою. Цього разу учасники заплутують нас ще більше. Тому я змінила тактику – звертатиму увагу на ще більше деталей і підказок», – зазначила зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських.

Нагадаємо, NK | Настя Каменських разом зі своїми колегами зірковими детективами Олею Поляковою, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадує знаменитостей під масками у другому сезоні масштабного проєкту каналу «Україна».

Дивіться новий випуск найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» цієї суботи, 30 жовтня, о 21:00 на каналі «Україна»!

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 666

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 689

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 728