Контракти.ua

3752  —  28.10.21
Нова серія стійок Easy Rack від Schneider Electric для критично важливих IT рішень
Нова серія стійок Easy Rack від Schneider Electric для критично важливих IT рішень

Розвиток цифрових технологій диктує нові вимоги до енергоменеджменту — рішення мають бути ефективними, і при цьому гнучкими та універсальними. Нещодавно компанія Schneider Electric, провідний виробник в галузі керування енергоспоживанням та автоматизації, представила нову серію стійок Easy Rack для багатьох варіантів застосування у критично важливих умовах, серед яких мережеві шафи, системи граничного обчислення та промислові середовища, хмарні інфраструктури та колокаційні центри обробки даних.

Серія Easy Rack, доступна у різних розмірах, розроблена для швидкого та простого встановлення, а також для простого масштабування, налаштування та додавання обладнання. Це дозволяє швидко створювати індивідуальні та економічно ефективні ІТ рішення. Які ж переваги має вказане обладнання?

По-перше, це швидке встановлення, завдяки багатофункціональний практичній платформі: повністю укомплектовані необхідними функціями, стійки Easy Rack забезпечують швидке розміщення та встановлення обладнання для будь-якого ІТ-середовища.

По-друге —  стандартизована платформа стійок дозволяє користувачам Easy Rack відповідно стандартизувати всі вимоги їхніх серверів та мережевого обладнання на одній платформі стійок, що забезпечує легке встановлення в центрах обробки даних з розміщенням рядами, апаратному приміщенні та середовищах граничного обчислення з віддаленим керуванням.

І, насамкінець, покращена сумісність. Легка інтеграція зі стійками, аксесуарами та блоками розподілу живлення, а також з конструкторськими інструментами Schneider Electric забезпечує швидке проєктування, впровадження та сумісні ІТ рішення.

До речі, Easy Rack повністю сумісні з відкритим, операційно-сумісним та незалежним програмним забезпеченням EcoStruxure ІТ від компанії Schneider Electric, що дозволяє здійснювати віддалений моніторинг локальної та розподіленої ІТ інфраструктури з будь-якого місця, у будь-який час та за допомогою будь-якого пристрою.

Стійки Easy Rack налаштовуються відповідно до індивідуальних потреб та доступні в різних розмірах по висоті, глибині та ширині: від 24U до 48U одиниць, 600 мм та 800 мм завширшки та від 800 мм до 1200 мм завглибшки. У широкому асортименті також представлені системи стійок з бічними панелями або без них, та один варіант, який постачається в розібраному вигляді в плоскому пакуванні  - для зручності перевезення на місце зі складними умовами розгортання (наприклад, обмеженнями простору або висоти). Серія забезпечує рівень вентиляції передніх і задніх дверей до 81% зі статичним та динамічним максимально дозволеним навантаженням 1200 кг та 600 кг відповідно.

Таким чином, якщо вам потрібна економічно вигідна, надійна, доступна та проста у використанні серія стійок, аксесуарів та компонентів — зверніть увагу на Easy Rack   від Schneider Electric.

Статьи по теме
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік

Про останні інновації та новини у сфері бізнесу, поради стосовно шляхів пошуку фінансів, про монополії, інвестиції, експорт та інші спеціалізовані теми можна прочитати на сторінках медіа про бізнес. В Україні налічуються десятки різноманітних сайтів, де журналісти відслідковують поточну ситуацію і публікують актуальні новини у даній сфері, експерти дають сотні порад, створюють рейтинги, бізнес-кейси та відео.
12.02 — 385

Як вибрати пральну машину з сушкою
Як вибрати пральну машину з сушкою

Питанням про те, як вибрати пральну машину із сушкою, задаються багато мешканців квартир. Адже саме для них це питання стоїть особливо гостро, бо зазвичай розвішувати мокрі речі нема де. У статті, підготовленій фахівцями інтернет-магазину Цифра, розглянемо основні критерії вибору прально-сушильної машини.
02.12.22 — 5926

iPhone 13 чи iPhone 14: що вибрати?
iPhone 13 чи iPhone 14: що вибрати?

Головне питання, яке виникає у покупців: «Чи варто міняти свій старий iPhone 13 на новий Айфон 14?» Відповідаємо у цій статті.
08.11.22 — 5189