Контракти.ua

5917  —  02.12.22
Як вибрати пральну машину з сушкою
Як вибрати пральну машину з сушкою

Питанням про те, як вибрати пральну машину із сушкою, задаються багато мешканців квартир. Адже саме для них це питання стоїть особливо гостро, бо зазвичай розвішувати мокрі речі нема де. У статті, підготовленій фахівцями інтернет-магазину Цифра, розглянемо основні критерії вибору прально-сушильної машини.

Пральна машина із сушкою: основні параметри

Насамперед, вибір машинки з сушкою починається так само, як і без неї. Спочатку необхідно визначитися з її технічними та конструкційними можливостями. Так всі машини можна розділити на передні та вертикальні, хоча з функцією сушіння зазвичай зустрічається перший варіант. Вбудовані моделі теж є, тому при необхідності машинку можна сховати під стіл.

Іншими критеріями, на які потрібно звернути увагу одразу, є:

●        клас енергоспоживання;

●        тип двигуна;

●        клас прання;

●        максимальне завантаження;

●        максимальна швидкість віджиму;

●        тип сушіння.

Варто враховувати, що чим ефективніша машинка, тим вона дорожча. Але в перспективі пристрої з високим класом енергоспоживання окупаються і стають вигіднішими. Це ж можна сказати і про вибір двигуна. Наприклад, інверторні коштують більше, але вони тихіше, працюють довше, рідко вимагають ремонту та ТО дешевше.

Розбираючись, як правильно вибрати пральну машину із сушкою, не можна забувати про її ємність. Одній людині зазвичай вистачає максимального завантаження до 5 кг. А ось для великої родини може знадобитися понад 6 кг.

Основні програми пральних машин із сушаркою

Всі програми, як прання, так і сушіння, можна розподілити на основні та додаткові. До базових програм належать такі:

●        швидке прання;

●        бавовна;

●        вовна;

●        синтетика;

●        полоскання;

●        ручне прання;

●        делікатні речі.

Такі опції, як прання спортивного одягу, курток, пуховиків, подушок та інших нестандартних речей, відноситься вже до додаткових. Вони не є обов'язковими, але здатні полегшити життя власникам.

Як вибрати пральну машину з сушкою і якій моделі віддати перевагу залежить від ваших потреб. Часто стандартного просушування, що виставляється вручну, та базових функцій вистачає для комфортного використання техніки.

Додаткові функції пральних машинок із сушаркою

Додаткові програми роботи та функції роблять використання техніки ще більш комфортним та різноманітним. До таких опцій можна віднести такі:

●        довантаження білизни після старту;

●        легке прасування;

●        відстрочка старту;

●        прання верхнього одягу;

●        подушки та ковдри;

●        повітряно-бульбашкова технологія;

●        таймер;

●        безшумне прання.

Ці та інші режими забезпечують максимально ефективну обробку речей. А якісне сушіння позбавить необхідності шукати місце для білизни. Якщо хочете спростити собі завдання ще більше, варто придивитися до моделей, режим сушіння яких сам визначає рівень вологості речей. Так ви їх не пересушите і не залишите сирими і речі прослужать довше. Обробка таких специфічних речей, як пуховики, ковдри і подушки врятують від відвідування дорогих хімчисток.

Як вибрати пральну машину з сушкою, з якими режимами та додатковими функціями — залежить тільки від ваших особистих потреб. Немає потреби у великому апараті, якщо перуться речі тільки на одну людину. А за наявності великої родини корисною буде опція дозавантаження та легкого прасування. Вибирайте машинку із сушкою високої енергоефективності та з великою кількістю різноманітних програм у каталозі інтернет-магазину Цифра.

Статьи по теме
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік
ТОП-10 Медіа У Сфері Бізнесу: Рейтинг Найпопулярніших Сайтів В Україні За 2023 Рік

Про останні інновації та новини у сфері бізнесу, поради стосовно шляхів пошуку фінансів, про монополії, інвестиції, експорт та інші спеціалізовані теми можна прочитати на сторінках медіа про бізнес. В Україні налічуються десятки різноманітних сайтів, де журналісти відслідковують поточну ситуацію і публікують актуальні новини у даній сфері, експерти дають сотні порад, створюють рейтинги, бізнес-кейси та відео.
12.02 — 378

iPhone 13 чи iPhone 14: що вибрати?
iPhone 13 чи iPhone 14: що вибрати?

Головне питання, яке виникає у покупців: «Чи варто міняти свій старий iPhone 13 на новий Айфон 14?» Відповідаємо у цій статті.
08.11.22 — 5185

Міжнародна мережа хакерів оголосила війну владі РФ через Україну
Міжнародна мережа хакерів оголосила війну владі РФ через Україну

Міжнародна мережа хакерів The Anonymous оголосили війну російській владі. Зокрема через повномасштабне вторгнення в Україну.
25.02.22 — 1469