Контракти.ua

516  —  26.10.21
«Через ліжко Полякової до перемоги»: у гіпершоу «МАСКА» з’явився новий герой – «мімішний» жах Кажан
«Через ліжко Полякової до перемоги»: у гіпершоу «МАСКА» з’явився новий герой – «мімішний» жах Кажан

У прем’єрному випуску нового сезону найпопулярнішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на каналі «Україна», глядачі познайомились із новим героєм – непередбачувано небезпечним Кажаном. Зірковий детектив проєкту Оля Полякова вже спрогнозувала йому перемогу в шоу, адже напередодні з нею трапилась історія, яку важко назвати збігом обставин.

Цей персонаж ефектно з’явився на масштабній сцені каналу «Україна», нагнавши жах на ведучого Володимира Остапчука. А ось Оля Полякова виявилась не з лякливих.

«Уявіть собі, сьогодні вранці до мене в спальню залетів кажан. Справжній! І я його випускала через вікно, – зізналась Оля Полякова і прокоментувала зовнішній вигляд цього героя. – Ви йому закрили вуха навушниками, включили «Шлепки» – і тому в нього такі дикі очі».

До слова, співачка бачить у цій ситуації знак: якщо до неї в домівку залетів кажан, то цілком можливо, що цей персонаж виграє в гіпершоу «МАСКА».

«Через ліжко Полякової до перемоги в шоу «МАСКА», – пожартував зі своєї колеги зірковий детектив DZIDZIO.

Цього неймовірного героя називають «мімішним» жахом. Все через те, що в ньому водночас уживаються миле мишеня і кровожерливий граф Дракула. У розмові він то сюсюкається, то раптом дуже різко починає говорити страшилками. Вражає й образ цього персонажа – його величезне пончо, прикрашене об’ємною бахромою, зшите з різноманітних клаптиків штучної шкіри.

«Це такий Кажан-діджей, а пончо – відгук до Мексики, – пояснює творець цієї маски, дизайнер Назар Дідик. – Мені хотілось зробити цього героя не банально з крилами, а щоб це було оригінально, тому він одягнений у пончо з величезним розмахом, яке нібито дає йому можливість літати».

Творці грандіозного шоу «МАСКА» раніше зізнавались, що підказки про особи героїв можуть бути і в їхніх костюмах. То можливо, Кажан бував у Мексиці? Або ж ця людина працює на радіо? Зіркові детективи допустили, що це можуть бути якийсь радіоведучий, актори Остап Ступка чи Анатолій Хостікоєв, співаки Павло Зібров або Петя Чорний. Чи є серед цих версій правильна?

Дивіться новий сезон найпопулярнішого і найтаємничішого на українському телебаченні та в усьому світі шоу «МАСКА» щосуботи о 21:00 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 653

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 938

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 623