Контракти.ua

702  —  20.10.21
Jerry Heil з’явилась на фіналі шоу «Співають всі!» в образі русалки
Jerry Heil з’явилась на фіналі шоу «Співають всі!» в образі русалки

Минулої суботи глядачі каналу «Україна» побачили грандіозний фінал талант-шоу «Співають всі!» і дізнались ім’я переможця, який отримав грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ним став 16-річний Муаяд Абдельрахим з Одеси, який по-справжньому вразив зіркову сотню проєкту. Та й іншим претендентам на перемогу вдалося завоювати прихильність членів журі. Так, співачка Jerry Heil, яка у фіналі масштабного шоу каналу «Україна» перевтілилась у русалку, запропонувала колективу Liberty записати спільну пісню.

Учасники гурту Liberty першими вийшли на сцену у фіналі масштабного шоу «Співають всі!», однак змогли підняти лише 50 зіркових суддів. Серед них була й співачка Jerry Heil, яка заявила, що не розуміє, чому її колеги не віддали свої голоси талановитим учасникам.

«Мені просто тісно тут трішки, – пожартувала Jerry Heil в образі русалки, демонструючи усім величезний хвіст. – Я хочу сказати, що як би не розвивалися події, ви в цьому багатоголоссі як риба у воді. Це було прекрасно! Мій голос завжди з вами. Я вже сказала, що хочу записати з вами пісню. І ми вже сконтактувались».

Тож тепер нам залишається лише чекати на яскраву коллаборацію співачки з фіналістами шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 640

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 929

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 620