Контракти.ua

769  —  13.10.21
Актор серіалу «Топтун» зізнався, чому відмовлявся від дуже вигідних пропозицій
Актор серіалу «Топтун» зізнався, чому відмовлявся від дуже вигідних пропозицій

Нещодавно на каналі «Україна» відбулася прем'єра детективного серіалу «Топтун». Роль експерта-криміналіста в картині зіграв Сергій Комаровський. Актор розказав, чому багато років тому не захотів піти на умови, які йому пропонували.

Комусь може здатися, що Сергій Комаровський – щасливчик. Яскрава зовнішність, цікаві ролі, щасливі стосунки в родині. «Моє везіння – це лише візуальна картинка», – зізнався актор серіалу «Топтун».

За словами зірки детективної картини, у дитинстві він ріс практично, як бур'ян. У нього були одні штани, які довелося носити п'ять років поспіль, тому що мамі ні на що було купувати йому одяг.

«Я добре пам'ятаю, як моїх друзів кликали пообідати, а я залишався один у дворі, – сказав Сергій Комаровський. – Мені теж хотілося їсти, але мама працювала одна на двох роботах, тому мене ніхто не чекав вдома».

Уже в дорослому житті, коли прийшли слава та успіх, здавалося, ніщо не завадить його яскравому життю та кар'єрі. Однак актор перестав з'являтися на екрані, практично зник з поля зору.

«Напевно, мені було б набагато простіше, якби я колись згрішив і зробив так, як хотіли інші, –відверто зізнався зірка серіалу «Топтун». – У мене було б і телебачення, і зоряні ролі. Але я прийняв для себе рішення залишитися тією людиною, якою я себе знаю».

Незабаром в його житті з'явився проєкт «Топтун», і актор поділився, що ця команда для нього як сім'я.

«Всі, хто був на майданчику, фактично рідні мені люди, – сказав Сергій Комаровський. – На проєкті було настільки комфортно, що я навіть готовий був доплатити, щоб бути поруч з ними».

Дивіться 40-серійний серіал «Топтун» о 17:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 646

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 666

Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1057