Контракти.ua

600  —  13.10.21
«Це складне питання»: зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова розповіла, чи готова пробачити зраду
«Це складне питання»: зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова розповіла, чи готова пробачити зраду

Уже наступної суботи, 23 жовтня, о 21:00 телеканал «Україна» покаже прем'єрний випуск другого сезону гіпершоу «МАСКА». Зірковий детектив проєкту, популярна співачка Оля Полякова розповіла, як реагує її чоловік на відверті роздуми в соціальних мережах, і заговорила про стосунки на стороні.

Зірка українського шоу-бізнесу, співачка Оля Полякова зізнається – вона не боїться показувати шанувальникам свою буденність, тому в соціальних мережах часто піднімає теми сімейного життя, дітей-підлітків, стосунків дітей з батьками, кризи середнього віку тощо. За словами артистки – для неї це важливо і цікаво. А ось як реагує на це чоловік Полякової, бізнесмен Вадим Поляков?

«Вадик – мій дружбан! Він за будь-який кіпеж, крім голодування», – сміючись, коментує зірковий детектив шоу «МАСКА» Оля Полякова в інтерв'ю журналу «Отдохни!»

В одному з таких обговорень співачка сказала, якщо жінка не зайнята справою, а в шлюбі криза –шукатиме стосунки на стороні. Але, як виявилось – це було не зовсім про неї:

«Якби ж то... Не знаю: я завжди знаходила собі справу. До того, як стала давати по 200 концертів на рік, декупажувала меблі, розмальовувала стіни. Зараз паралельно з концертами печу хліб, варю сир – моя енергія завжди трансформується у справу. Так я і проти руйнування того, що ти довго будував», – зізналася артистка.

Крім того, детектив шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна» зазначила, що питання прощення зради – для неї чуже, тому й поради своїм шанувальником вона давати не буде.

«Це складне питання. І єдина тема, яку ми, напевно, не підніматимемо в «Дорослих дівчатах»: ні у Маші Єфросиніної, ні у мене не було такої історії», – коментує Оля Полякова.

Нагадаємо, Оля Полякова разом з NK | Настею Каменських, Олегом Винником, Андрієм Данилком і DZIDZIO розгадуватиме знаменитостей під масками у масштабному проєкті каналу «Україна».

Дивіться продовження найзірковішого і найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» вже 23 жовтня в 21:00 на каналі «Україна»!

Статьи по теме
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 916

Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 646

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 666