Контракти.ua

708  —  11.10.21
Дружина відомого музиканта стала фіналісткою суперпопулярного шоу «Співають всі!»
Дружина відомого музиканта стала фіналісткою суперпопулярного шоу «Співають всі!»

У сьомому випуску суперпопулярного талант-шоу «Співають всі!» на каналі «Україна» зіркова «сотня» визначила імена двох останніх фіналістів, які вже наступного тижня поборються за головній приз проєкту – ПІВМІЛЬЙОНА гривень. Хто саме зміг підкорити найсправедливіше журі?

Першим право співати за перемогу в шоу «Співають всі!» отримав шанс 13-річний Єгор Уманець із Одеси. Його виконання хіта «Creep» гурту «Radiohead» підкорило всіх, і з результатом 99 балів Єгор автоматично пройшов до фіналу. Хлопець вже впевнений, що хоче пов’язати своє життя із музикою та навіть у досить юному віці за крок до того, щоб випустити свій перший альбом, твори якого створив він сам.

«Я старанно готувався до виходу на сцену шоу «Співають всі!», тому що у мене була неймовірна кількість пісень, з якими я міг приїхати сюди, але хотів обрати найкращу, яка б пасувала мені і була відчута кожним, – розповідає фіналіст вокального шоу каналу «Україна» Єгор Уманець. – Побачивши на табло 99 балів я не повірив очам і саме в цей момент дуже розхвилювався. Але я радий, що все так склалось! Тепер готуватимусь до фіналу – спробую підкорити журі ліричною композицією».

За друге місце в фіналі шоу цього разу довелось поборотись 30-річній ODARA, дружині відомого музиканта і композитора Євгена Хмари, та 43-річному Василю Логаю з Києва, який неодноразово був учасником різних співочих проєктів, проте поки не зміг досягти успіху в шоу-бізнесі. Та після другого виступу учасників із результатом 90 проти 60 балів, фіналісткою шоу було визнано ODARA.

«Чесно зізнаюсь, виступати було досить складно, адже за 5 років декрету я відвикла від того відчуття, коли тебе хтось оцінює. Так, в цей час я співала, але вдома у колі друзів або ж 1-2 пісні на концертах чоловіка. Проте там ніхто не оцінює – слухають і все. Я мріяла звучати, дуже сумувала за цим, тож неймовірно рада тому, що мій виступ так високо оцінили», – поділилась ODARA за лаштунками проєкту «Співають всі!»

Не втримався від коментаря і чоловік учасниці, відомий музикант Євген Хмара, який весь час був на зірковій «стіні»:

«Насамперед я хочу перепросити Дашу, бо заявку на це шоу подав саме я. Я знаю, що моя дружина молила Бога, щоб він подарував їй пісні, а коли в нас з’явились дітки, ця мрія здійснилась. Ці пісні просто чарівні, тому я хочу, щоб їх почув весь світ!» – зізнався зірковий експерт шоу «Співають всі!» Євген Хмара.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться фінал грандіозного талант-шоу «Співають всі!» наступної суботи, 16 жовтня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 643

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 663

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708