Контракти.ua

760  —  27.09.21
Переможниця шоу «Співають всі!» поступилась своїм місцем у суперфіналі
Переможниця шоу «Співають всі!» поступилась своїм місцем у суперфіналі

У сьогоднішньому випуску супер популярного талант-шоу «Співають всі!» каналу «Україна» не обійшлося без драматичних поворотів. Наприкінці шоу у кріслах претендентів опинились учасники, які двічі поставили «сотню» перед складним вибором і довели капітана Наталію Могилевську до сліз.

Першим, беззаперечним фіналістом шоу «Співають всі!» було визнано 39-річного Ескена Зову, який приїхав зі Львова. Яскравий і запальний учасник виконав на великій сцені пісню «Proud Mary» із репертуару Тіни Тернер і змусив встати цілю «сотню».

«Коли я наважився на участь у шоу, у мене одразу виникло запитання: «Що співати на сцені?» У мене було три варіанти, але я зупинився на своїй улюбленій композиції. Ця пісня відома на весь світ, але чомусь її мало виконують, я й сам вперше виконав на сцені. Радий, що все склалось саме так», – поділився Ескен Зова за лаштунками шоу «Співають всі!»

А от за друге місце у фіналі велась запекла боротьба між 55-річною Мариною Левченко з Києва, яка є директоркою співачки Злати Огнєвіч, та вокальним ансамблем «Liberty» із Рівного. Учасники набрали майже рівну кількість голосів – 98 і 99 балів, та змушені були ще раз продемонструвати, на що вони здатні. Так, Марина Левченко виконала пісню «Сядь в любой поезд» співачки Марилі Родович і отримала 82 бали від зіркових експертів, не гірше заспівали й «Liberty», які обрали для батлів композицію «Hallelujah» гурту «Pentatonix» – теж 82 бали. Тож нелегке рішення довелось робити капітану «сотні» Наталії Могилевській.

«В останню секунду виконання пісні Мариною, я дивилась на Дядю Жору і запитала: «Вона тобі подобається чи ні?» А він не тиснув, бо хотів, щоб ансамбль пройшов далі. Але послухав мене і натиснув! І це був 82-й голос. Це дуже складно! В такій ситуації немає правильного рішення, адже з одного боку – досвід, історія, величезна втрата, можливо, найвеличезніша у житті, і така сміливість прийти сюди, а з іншого – такого рівня голоси, молодість, неймовірне виконання! Я не знаю, як можна зробити вибір, – зі сльозами на очах прокоментувала Наталія Могилевська в ефірі каналу «Україна». – Нехай це буде Марина».

Сама Марина Левченко щиро подякувала суддям шоу, але поступилась своїм місцем у фіналі гурту «Liberty».

«Ми щиро вдячні Марині за такий вчинок. Звичайно, ми розуміємо, чому капітан зробила таке рішення – Марина мудріша і впевненіше почувалась на сцені. Але вона нам дала не лише місце в фіналі, а й частинку себе. Ми вчимося триматись на сцені і наступного разу будемо ще більше старатись вразити суддів і глядачів», – поділились учасники ансамблю «Liberty» на знімальному майданчику проєкту «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. Шоу «Співають всі!» на каналі «Україна» вже здобуло високу прихильність глядачів, аудиторія перших чотирьох випусків становить 8 млн. глядачів*.

Дивіться грандіозне шоу «Співають всі!» щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 643

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 663

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708