Контракти.ua

439  —  27.09.21
За місце в фіналі шоу «Співають всі!» побореться директор Злати Огнєвіч
За місце в фіналі шоу «Співають всі!» побореться директор Злати Огнєвіч

У суботу, 25 вересня, о 21:00 канал «Україна» покаже п'ятий випуск улюбленого шоу мільйонів «Співають всі!» Глядачі познайомляться з новими талановитими учасниками, які змагатимуться за місце у фіналі та можливість виграти грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Серед них буде й конкурсантка, яка добре знайома багатьом суддям проєкту. Та чи допоможе їй це розкачати всю зіркову сотню?

55-річна Марина Левченко працює в шоу-бізнесі вже 25 років, але весь цей час вона залишалася за лаштунками. Зараз вона – концертний менеджер співачки Злати Огнєвіч, тому знає багатьох артистів. Однак для її колег справжньою сенсацією стане той факт, що співає і сама Марина.

«Востаннє я брала участь в конкурсі в 1993 році – на «Червоній руті». У мене була мрія – стати співачкою, але 20 років тому я перенесла операцію на голосових зв'язках. Можливо, ви поставите запитання, навіщо я тут сьогодні? У мене вже підростають онуки і я не розумію, як це могло так швидко статися. Але ніколи не пізно зробити собі такий подарунок», – поділиться в ефірі каналу «Україна» Марина Левченко.

Ця учасниця – прекрасний приклад того, як потрібно любити життя. Марина зізнається, що свої 85 років планує зустріти на яхті, насолоджуючись келихом просекко під шум вітру.

«Мариночко, я тобі обіцяю, що на тій яхті для тебе танцюватиму я разом з Ямою», – пожартувала капітан зіркової сотні Наталія Могилевська.

Та чи вдасться учасниці вразити найнародніше в нашій країні журі своїм голосом? Дивіться у новому випуску шоу «Співають всі!» цієї суботи, 25 вересня, о 21:00 на каналі «Україна».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. У серпні Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу. «Співають всі!» на каналі «Україна» вже здобув високу прихильність глядачів, аудиторія перших чотирьох випусків становить 8 млн. глядачів*.

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 620

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 916

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 607