Контракти.ua

763  —  24.09.21
Актор серіалу «Люся Інтерн» зізнався, за що над ним знущалися в школі
Актор серіалу «Люся Інтерн» зізнався, за що над ним знущалися в школі

У комедійному серіалі «Люся Інтерн», який йде на каналі «Україна», одного з молодих інтернів грає Павло Кружнов. У програмі «Зірковий шлях» він відверто розповів про булінг.

В акторському оточенні про Павла всі говорять з теплотою та добротою. Він дійсно під час спілкування викликає приємні емоції. А в проєкті «Люся Інтерн» за час роботи актори взагалі стали однією дружною сім'єю.

У комедійному серіалі Павлу Кружнову дісталася роль інтерна Вені, який всього боїться й мріє стати не лікарем, а актором. Якщо говорити про реальне життя, зірка ситкому розбирається зі своїми страхами й проблемами завдяки психотерапії.

Павло Кружнов відверто зізнався в програмі «Зірковий шлях», що однією з причин звернення до психотерапевта став не дуже приємний період, пов'язаний з булінгом в школі.

«Моїми друзями зазвичай були дівчатка. Ми грали в ляльки. Одного разу мені сказали: «Це неправильно, ти повинен гратися з машинками, з пістолетами», – поділився актор серіалу «Люся Інтерн». – Але машинки на моїй шафі припали пилом».

За словами зірки ситкому, ляльки означали для нього стосунки й щось живе на відміну від техніки та пістолетів.

«Мене почали булити: «Півень, петушара», – зізнався Павло Кружнов.

Траплялося, що у нього відбирали особисті речі або несподівано били в обличчя. Актор зізнався, що він не входив ні в які тусовки хлопців. Йому це було нецікаво.

Булінг припинявся лише тоді, коли в школі починалася підготовка до КВН або до якихось публічних виступів. Павло Кружнов був готовий допомогти в написанні сценарію та в успішному виступі, забуваючи про образи.

«Я розумів, що десь на 1-2 тижні хлопці припиняли знущатися. Це був щасливий момент, – сказав актор серіалу «Люся Інтерн», – але потім відбувався реверс».

Уже пізніше любов до ляльок перейшла в професію, тому що Павло Кружнов став актором театру ляльок.

Дивіться 40-серійний серіал «Люся Інтерн» о 18:00 з понеділка по четвер на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 636

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 656

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 702