Контракти.ua

653  —  24.09.21
Телеканал «Україна» покаже ювілейний сезон легендарного клубу «Що? Де? Коли?»
Телеканал «Україна» покаже ювілейний сезон легендарного клубу «Що? Де? Коли?»

2 жовтня о 23:30 на телеканалі «Україна» стартує відбіркова серія ігор 10 сезону інтелектуального телеклубу «Що? Де? Коли?». Зіркові ерудити знову зберуться за дзеркальним столом після тривалої перерви, щоб отримати нові виклики від телеглядачів.

На екрани повертається улюблене інтелектуальне шоу мільйонів «Що? Де? Коли?». За правилами, у грі беруть участь команди з шести осіб, які відповідають на запитання телеглядачів. Правильна відповідь, яку знавці мають знайти протягом хвилини, приносить їм бал. У випадку невірної відповіді, очко відходить команді телеглядачів. У крісла знавців у ювілейному сезоні традиційно сядуть, як досвідчені гравці, так і новачки, серед яких артисти, спортсмени, гумористи, юристи та ведучі.

«Для мене основним викликом став перехід від польового гравця у капітани - я повинен був включити всередині себе людину, яка буде чути всіх за столом, тож на сентименти навіть не вистачило часу. Але, сідаючи цього разу за стіл, я розумів, що відчуває капітан, коли пишається своєю командою - тому я просто насолоджувався!» - говорить капітан команди знавців Олексій Резніков.

У десятому сезоні легендарного шоу телеканал «Україна» зібрав власну команду знавців, яка складається із улюблених мільйонами ведучих каналу. Четверо її гравців дебютують у клубі «Що? Де? Коли?». Вперше за дзеркальним столом опинилися ведучі новин «Сьогодні» Віталій Школьний та Максим Сікора, ведучий шоу «Ранок з Україною» Григорій Герман та ведучий шоу «МАСКА» і «Співають Всі!» Володимир Остапчук.

«Перша гра після великої перерви - це складно і дуже хвилююче. Ми сумували. Новачки прекрасно вписалися, дуже хороша команда вийшла. Олег Панюта вже досвідчений гравець, тому ми разом підтримували бойовий дух у партнерів», - говорить капітан команди ведучих телеканалу «Україна» Анатолій Анатоліч, який зіграв 13 ігор в елітарному клубі інтелектуалів.

Анатолій Анатоліч свого часу встиг зіграти за команди телеведучих, радіоведучих, за збірну телеклубу і навіть команду телеглядачів. Ведучий каналу «Україна» Олег Панюта теж має за плечима чималий досвід участі в іграх клубу «Що? Де? Коли?». Ведучий новин «Сьогодні» провів 11 ігор, в яких його команди 6 разів перемагали.

«Відчуття невідворотності, концентрації дають такий драйв, що дуже часто, поки його не було в житті, за ним сумуєш, пригадуючи, як було класно. Все-таки вміння володіти собою у напрузі - це дуже важлива риса не тільки для новинарів, але і для гри за столом. У команді дуже важливі зіграність, згуртованість - ми до цього ніколи разом не працювали у такому форматі. Відчуття команди, здатність кожного з гравців реагувати, додавати свої версії - це дуже важливо», - поділився емоціями учасник команди ведучих телеканалу «Україна» Олег Панюта.

Серед тих, хто зійдеться в інтелектуальному поєдинку у складі інших команд будуть: шоумени Сергій Притула, Олександр Педан, Сергій Сивохо, актори та автори Студії «Квартал 95», співак Володимир Дантес, співачка Анна Завальська, ведуча Леся Нікітюк та інші відомі особистості. Ведучим програми залишається Олександр Андросов, генеральний продюсер компанії «Студія Ігра-Україна», яка випускає «Що? Де? Коли?» в Україні.

У відбірковій серії ігор 10 сезону «Ліги зірок» візьмуть участь 5 команд, дві кращі команди, за підсумками серії, вийдуть у фінальну дуель. На вихід до фіналу претендують: команда телеведучих каналу «Україна», команди Арсена Маліновського, Олександра Резнікова, Олександра Крикуна та Олени Кравець. Ювілейний сезон «Ліги зірок» завершиться суперфиналом, у якому візьме участь збірна знавців, до складу якої увійдуть кращі гравці клубу з кожної команди.

Дивіться шоу «Що? Де? Коли?» в ефірі каналу «Україна».

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 620

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 916

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 610