Контракти.ua

381  —  22.09.21
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» розповів, скільки професій йому довелося змінити на шляху до успіху
Ведучий мейковер-шоу «Я везу тобі красу» розповів, скільки професій йому довелося змінити на шляху до успіху

Цієї осені на каналі «Україна» відбудеться прем'єра мейковер-шоу «Я везу тобі красу». Ведучий проєкту Юрій Царьов на своєму прикладі показав, що допомагає й заважає в житті, коли вирішуєш все кардинально змінити.

Героїням проєкту «Я везу тобі красу» неймовірно пощастило, тому що ведучий програми свого часу теж пройшов непростий шлях від постійного контролю до вміння довіряти собі. Юрій Царьов розуміє учасниць з півслова, він ні в якому разі не критикує і не засуджує їх.

«Я не кажу про помилки, тому що краще самої людини про неї не знає ніхто», – пояснив Юрій Царьов.

Ведучий проєкту зізнався, що в його житті теж не все було гладко, особливо коли він вирішив змінити свій образ.

«Спасибі батькам, вони не виховали в мені рамок або обмежень. Навпаки, мама завжди говорила: «Що ти хочеш?», «Уяви, якщо б...», – поділився Юрій Царьов.

За словами топ-стиліста й арт-коуча, у нього не було меж навіть в найкритичніші моменти. Однак він був дуже впертим і твердолобим, коли йшов до мети.

«У мене був синдром відмінника. До того ж мені було важливо тримати все під контролем, – зізнався ведучий каналу «Україна». – Мама казала мені: «Взявся – зроби до кінця», «Є дві оцінки: 2 і 5. Якщо 2 – ти нічого не робив, 5 – у тебе щось вийшло». Тепер я вже роблю інакше, тому що мене навчили довіряти Всесвіту».

Будучи за професією юристом, Юрій Царьов зрозумів, що його покликання – перукарське мистецтво. Він здобув освіту й довгий час працював в цій сфері, а потім став НЛП-практиком, після цього арт-коучем. В арсеналі ведучого каналу «Україна» багато лайфхаків і технік, завдяки яким на професійному рівні можна вирішити проблеми героїнь проєкту.

«Мені не потрібно грати іншу людину. Я входжу в кадр як Юрій Царьов і реагую на все, що відбувається, правдиво, – зізнався топ-стиліст і ведучий каналу «Україна». – Я співпереживаю, хоча розумію, що правильно було б дистанціюватися. Але мені необхідно відчувати те, що проживає учасниця в той чи інший момент, і допомогти легко пройти випробування на проєкті».

Дивіться новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу» в новому осінньому сезоні.

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 646

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 666

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708