Контракти.ua

491  —  16.09.21
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, як правильно вести сімейний бюджет
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, як правильно вести сімейний бюджет

У постійній рубриці «Жити легко з Адамовою», яка виходить у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», психологиня і коуч Олена Адамова дала поради, як правильно вести сімейний бюджет і яким чином слід його поповняти.  

«Чоловіки віком від 35-ти років зазвичай вважають себе головними добувачами в родині. Щодо чоловіків 25-30-ти років, вони здебільшого живуть за європейським типом – там феміністки навчили чоловіків не лише рівноправності у побуті та стосунках, а й до «німецького рахунку». Реалії сьогодення показують, що жінка може заробляти на рівні з чоловіком, тож і вона готова вносити рівний внесок у сімейний бюджет», – коментує психолог Олена Адамова в ефірі каналу «Україна».

Для урегулювання цієї теми в родині експертка радить:

- з’ясуйте у чоловіка, через що він переймається: всі речі, які вас бентежать, слід обговорювати. Запитайте в нього, через що він стресує, коли мова йдеться про поповнення і ведення сімейного бюджету;

- поясніть своє бачення ситуації та спробуйте дійти компромісу.

«З давніх-давен чоловік приносив здобич додому, а жінка її готувала. Так, зараз жінки на рівні з чоловіками працюють та приносять заробіток додому, проте нам хочеться бути коханими, обласканими та обдарованими саме завдяки підтримці наших чоловіків», – пояснює психологиня Олена Адамова в програмі «Ранок з Україною».

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

Статьи по теме
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, як правильно сприймати поняття «шлюбний договір»
«Ранок з Україною»: психологиня розповіла, як правильно сприймати поняття «шлюбний договір»

В авторській рубриці «Жити легко з Адамовою», яка виходить у програмі «Ранок з Україною» на каналі «Україна», психологиня і коуч Олена Адамова розповіла, що означає бажання другої половинки укласти з вами шлюбний контракт і як правильно реагувати на це.  
30.09.21 — 522