Контракти.ua

463  —  15.09.21
«Співають всі!»: Наталка Карпа дала ТОП-3 поради жінкам, як вийти з декрету
«Співають всі!»: Наталка Карпа дала ТОП-3 поради жінкам, як вийти з декрету

У суботу, 18 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна» вийде новий випуск масштабного талант-шоу «Співають всі!» Суддя проєкту, співачка Наталка Карпа за лаштунками шоу поділилась своїм досвідом виходу з декретної відпустки і дала цінні поради молодим мамам.

Під час зйомок шоу «Співають всі!» відома співачка Наталка Карпа відверто розповіла – після появи доньки вона стала інакше ставитись до своєї роботи. Тепер артистка нечастий гість на заходах і у проєктах, оскільки більшу частину часу забирає виховання малечі.

«Златі зараз півтора року і у нас з нею дуже тісний зв'язок – мама завжди повинна бути поруч, - ділиться співачка Наталка Карпа на знімальному майданчику каналу «Україна». – Але у нас все одно є няня, а у разі потреби приїжджає бабуся. Так, наприклад, зараз – мені потрібно відпрацювати на майданчику і одразу сідаємо на потяг, їдемо на концерт. Виходить, цілих три дні я буду без доньки. Це певною мірою добре, бо ми хочемо відучити її від грудного вигодовування. Я довго не могла відірватися від неї, і ось проверну таку ризиковану аферу».

Зараз же артистка планує повертатися на сцену і обіцяє – зовсім скоро порадує шанувальників несподіваними і досить відвертими прем'єрами.

Крім того, Наталка Карпа поділилась з молодими мамами цінними порадами, які допоможуть під час виходу з декрету:

1) Любіть себе: «Іноді це складно, тому що після пологів залишаються зайві кілограми, дивишся на себе і думаєш: «Як позбутися цього?» Але бувають різні моменти, наприклад, моя подруга народила і одразу найняла няню, щоб вже через кілька тижнів вийти на роботу», – коментує зірковий експерт шоу «Співають всі!»

2) Не зациклюйтесь на дитині або на проблемах. Намагайтесь знайти баланс.

3) Правильно розставляйте акценти: «Через три місяці після пологів ми прийшли до педіатра, і я йому сказала, що у мене їде дах через те, що немає чіткого графіка і я не розумію, що навколо відбувається. У відповідь почула дуже гарну фразу: «Наталка, не на тому ти ставиш акценти. Стеж за тим, як росте дитина, і насолоджуйся моментами, які ніколи не повторяться!» Тому стежте за хорошим, а всі проблеми – тільки в наших головах».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходить це музичне шоу.

Дивіться новий випуск грандіозного шоу «Співають всі!» у суботу, 18 вересня, о 21:00 на телеканалі «Україна».

Дивіться всі випуски шоу ексклюзивно на OLL.TV!

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 646

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 666

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708