Контракти.ua

516  —  15.09.21
Секрети залаштунків другого сезону грандіозного шоу «МАСКА» розкриє відома блогерка Natella Kirs
Секрети залаштунків другого сезону грандіозного шоу «МАСКА» розкриє відома блогерка Natella Kirs

Зовсім скоро шоу-детектив «МАСКА» на каналі «Україна» змусить глядачів проводити розслідування і розгадувати загадки зірок під унікальними костюмами. А допоможе їм у цьому відома блогер Natella Kirs, яка в BACKSHOW улюбленої програми мільйонів розповість подробиці створення масштабного проєкту, а також дізнається таємниці детективів і артистів.

Відома блогерка Natella Kirs на своєму YouTube-каналі KIRS.TV чесно, з гумором і сарказмом аналізує телевізійні проєкти і новини шоу-бізнесу з точки зору глядача. А цього року Natella долучилась до команди шоу «МАСКА» і зможе розповісти про кухню телепрограми з іншого боку. Дівчина зізнається – такий формат роботи для неї в новинку, але незважаючи на суперсекретність шоу, вона знає, чим зацікавити глядачів.

«Ми з шоу «МАСКА» дуже круто доповнюємо одне одного! Я просто обожнюю детективи і загадки. А ще у мене зібралося багато цікавих питань про таємниці першого сезону, які ще не були розкриті. Тому можу точно сказати, що наше шоу буде дуже крутим!» – поділилась Natella Kirs.

BACKSHOW другого сезону гіпершоу «МАСКА» виходитиме на YouTube-каналі проєкту. У кожному з випусків його ведуча буде ставити гострі питання ведучому і зірковим детективам, а також розкриватиме таємниці створення найзагадковішого шоу країни.

«Я підписала договір про нерозголошення і тепер до кінця шоу повинна тримати в секреті всі імена. Для моїх глядачів – це буде трагедією, адже я не зможу з ними ділитись своїми версіями, розгадувати і грати в цю гру. Зате я зможу через бекшоу подарувати щось інше», – поділилась ведуча BACKSHOW «МАСКА» Natella Kirs.

У випусках блогу Natella вражатиме не тільки цікавими розповідями, а й ефектними образами, які створила художниця з костюмів шоу «МАСКА» Леся Патока.

Нагадаємо, унікальне BACKSHOW про закулісні таємниці шоу «МАСКА», яке транслювали на Діджитал-майданчиках каналу «Україна», потрапило в шорт-лист авторитетної міжнародної премії Promax Europe Awards 2021. Загадковим Містером Маска став ведучий Андрій Онищук.

Як повідомлялось раніше, канал «Україна» працює над другим сезоном мегапопулярного шоу «МАСКА» за міжнародним форматом The Masked Singer. Чекайте другий сезон найзірковішого та найзагадковішого на українському телебаченні шоу «МАСКА» на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 636

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 656

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 702