Контракти.ua

2334  —  05.09.21
Вчені заявляють, що популяція тунця починає відновлюватися
Вчені заявляють, що популяція тунця починає відновлюватися

Вчені з'ясували, що тунець починає відновлюватися після того, як дана група морських риб опинилася на межі зникнення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

Згідно з офіційними підрахунками зникаючих видів, чисельність тунця відновлюється після десятиліття зусиль зі збереження виду.

Однак у Міжнародному союзі охорони природи (МСОП) зазначили, що деякі запаси тунця продовжують сильно скорочуватися і «тиск на морське життя продовжує зростати».

Переглянутий список рослин і тварин, що знаходяться під загрозою зникнення, був оприлюднений на початку найбільшого у світі конгресу з охорони природи, який проходить у французькому місті Марсель з 3 по 11 вересня.

Червоний список видів, що знаходяться під загрозою зникнення, який складає МСОП, є «золотим стандартом» для вимірювання того, наскільки близькі види тварин і рослин до вимирання. За останні півстоліття було оцінено близько 139 тісяч видів, з яких майже 39 тисяч зараз знаходяться під загрозою зникнення, а 902 види вимерли.

Статьи по теме
10 продуктов, которые помогают сбросить вес
10 продуктов, которые помогают сбросить вес

Так и хочется порой узнать название волшебной таблетки, от которой лишний вес таял бы на глазах.
02.09.18 — 3961

Хорошее зрение: продукты со знаком плюс и минус
Хорошее зрение: продукты со знаком плюс и минус

Общеизвестный факт, что для зрения нужно обязательно есть морковь - мы знаем с самого детства. Люди, страдающие отклонениями в зрении или имеющие какие-либо заболевания глаз, подтвердят, что одной морковью полезная диета для зрения не ограничивается.
27.08.18 — 5668