Контракти.ua

546  —  16.08.21
Канал «Україна» показав першого героя нового сезону гіпершоу «МАСКА»
Канал «Україна» показав першого героя нового сезону гіпершоу «МАСКА»

Телеканал «Україна» працює над другим сезоном грандіозного шоу «МАСКА». Під час презентації осіннього сезону каналу «Україна» творча група презентувала першого персонажа гіпершоу, який отримав ім’я Скандал. Художник з костюмів Назар Дідик розповів про створення унікальної маски і дав кілька підказок, хто ж може бути всередині костюму.

Стало відомо, що у другому сезоні масштабного шоу «МАСКА» на телеканалі «Україна» з’явиться персонаж на ім’я Скандал. Тендітна й вишукана маска, зроблена зі шматочків дзеркал, одразу привертає до себе увагу акцентованою червоною стрілкою – що це може означати, розповів один із художників з костюмів проєкту – Назар Дідик.

«Я подумав і зрозумів, що все скандальне знаходиться нижче пояса – на це і вказує стрілка. Дзеркала, адже все житті дзеркально. До того ж скандали люблять висвітлювати в пресі, а її у нас на костюмі багато», – поділився художник з костюмів шоу «МАСКА» Назар Дідик.

Вишукану спідницю костюма дизайнер прикрасив саме шпальтами газет, на яких ведучий проєкту Володимир Остапчук роздивився своє обличчя і впізнав ще одну особу – хто знає, можливо, це і стане першою підказкою з приводу того, хто ховається під маскою Скандалу?

Продюсери улюбленого проєкту мільйонів українців зазначили – наразі йде плідна робота над другим сезоном шоу. Художники з костюмів розробляють унікальні костюми, таємниці яких зовсім скоро почнуть розгадувати глядачі каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, перший сезон грандіозного шоу «МАСКА» на каналі «Україна» став справжньою сенсацією на українському телебаченні. Щосуботи вся країна збиралася біля екранів телевізорів, щоб спробувати розгадати головну таємницю проєкту – хто ж ховається під дивовижними костюмами. Творці гіпершоу обіцяють – другий сезон «МАСКИ» буде ще більш видовищним і загадковим.

Статьи по теме
Андрій Данилко відгадав: у гіпершоу «МАСКА» викрили одинака Мухомора
Андрій Данилко відгадав: у гіпершоу «МАСКА» викрили одинака Мухомора

За крок до перемоги у фіналі улюбленого шоу мільйонів «МАСКА», яке виходить щосуботи о 21:00 на телеканалі «Україна», розсекретили романтичного Мухомора. Цей надзвичайний учасник зумів розтопити серця усіх глядачок проєкту та навіть зіркового детектива Олі Полякової. Утім це не допомогло йому стати тріумфатором проєкту. В ефірі каналу «Україна» стало відомо, що в цьому образі маскувався співак Олег Кензов.
28.12.21 — 610

У гіпершоу «МАСКА» перемогла Жирафа: хто приховувався під маскою?
У гіпершоу «МАСКА» перемогла Жирафа: хто приховувався під маскою?

Тріумфаторкою другого сезону найзірковішого та найзагадковішого шоу сучасності  «МАСКА», яке виходить на телеканалі «Україна», стала меланхолійна Жирафа. Улюблениця DZIDZIO зуміла не лише обійти надсильних конкурентів, але й заплутати зіркових детективів і глядачів настільки, що коли Жирафа зняла маску, це було справжнім шоком – у неймовірному образі весь цей час приховувався співак MELOVIN.
28.12.21 — 623

Новий таємничий герой гіпершоу «МАСКА» вразить детективів своїми розмірами
Новий таємничий герой гіпершоу «МАСКА» вразить детективів своїми розмірами

Цієї суботи, 18 грудня, о 21:00 канал «Україна» покаже масштабний півфінал найзагадковішого на українському телебаченні і в усьому світі шоу «МАСКА». На початку випуску глядачі познайомляться з  VIP-гостем – величезною маскою на ім’я Ніндзя. Новий герой наважиться «підколоти» найсерйознішого зіркового детектива проєкту Андрія Данилка. Яка знаменитість замаскувалась у цьому образі?
17.12.21 — 718