Контракти.ua

669  —  17.12.21
Новий таємничий герой гіпершоу «МАСКА» вразить детективів своїми розмірами
Новий таємничий герой гіпершоу «МАСКА» вразить детективів своїми розмірами

Цієї суботи, 18 грудня, о 21:00 канал «Україна» покаже масштабний півфінал найзагадковішого на українському телебаченні і в усьому світі шоу «МАСКА». На початку випуску глядачі познайомляться з  VIP-гостем – величезною маскою на ім’я Ніндзя. Новий герой наважиться «підколоти» найсерйознішого зіркового детектива проєкту Андрія Данилка. Яка знаменитість замаскувалась у цьому образі?

У півфіналі улюбленого шоу мільйонів «МАСКА» на сцені з’явиться герой, ім’я якого в перекладі з японської означає «той, що приховується». І справді, під маскою величезного Ніндзя зростом 2,3 метри, яку створив дизайнер Назар Дідик, криється українська суперзірка.

Детективи почнуть пропонувати свої версії, хто зі знаменитостей замаскувався в цьому образі. Так, NK | Настя Каменських вважатиме, що там може бути якийсь спортсмен або ж артист Артем Пивоваров, який займається бойовими мистецтвами. Та й сам герой дасть кілька підказок про свою особу. 

«Детективи, будемо знайомі! Кодекс Ніндзя свідчить: пересувайся вночі, не виказуй своїх емоцій, носи маску на підборідді, тож Андрію Михайловичу, ви з якого клану Ніндзя? Маловідомий факт про мене номер один – я обожнюю складати японські хоку, номер два – якщо  покажу свою зачіску, то один з вас точно не втримається від спокуси», – звернеться до зіркових детективів гіпершоу «МАСКА» таємничий Ніндзя.

То хто ж сховався під цією величезною маскою? І який виклик кине герой одному із зіркових детективів?

Дивіться грандіозний півфінал шоу «МАСКА» цієї суботи, 18 грудня, о 21:00 на каналі «Україна».