Контракти.ua

1331  —  30.07.21
Екстрасенс шоу «Співають всі!» розповів, чи чекає Україну новий тотальний карантин
Екстрасенс шоу «Співають всі!» розповів, чи чекає Україну новий тотальний карантин

21 серпня глядачі каналу «Україна» побачать прем'єру нового грандіозного проєкту «Співають всі!» за всесвітньо відомим форматом All Together Now. Оцінювати вокальні здібності учасників буде зіркова «сотня» експертів, до якої увійшов співочий екстрасенс Макс Гордєєв. На знімальному майданчику каналу «Україна» він передбачив, чи накриє нова хвиля коронавірусу Україну і до чого варто готуватися творчим людям.

Надворі літо, в Україні поки не фіксують великої кількості хворих на COVID-19. Але ситуація може швидко змінитися, це видно на прикладі багатьох європейських країн, у яких поширився новий варіант захворювання. Тож українцям варто готуватися до нових обмежень, постраждають від яких і творчі люди. Насамперед це вдарить по молодих артистах.

«У них будуть великі проблеми, тому що фестивалі скасують, виступати буде ніде. Минулий рік вже показав, що якщо у артиста забрати професію, чим йому займатися? Тому їм зараз потрібно зосередити свою увагу на пошуку нових шляхів заробітку, наприклад, відкрити свій онлайн-магазин або вибрати додаткову професію, щоб протриматися років зо 2-3 як мінімум», – дав пораду суддя грандіозного шоу «Співають всі!» Макс Гордєєв.

А ось популярним артистам боятися нічого, вважає співочий екстрасенс, оскільки їхні виступи часто замовляють на приватні заходи.

«Закритих корпоративів буде багато – тим людям, у яких є гроші, потрібно, щоб їх розважали. Тому суперзірки, які вже зайняли свою нішу, будуть на коні. Але все одно творчим людям потрібно бути дуже обережними – насамперед блогерам, ютюберам і тіктокерам. Адже якщо у них заберуть блог, вони підуть у небуття. Тому потрібно завжди дотримуватися балансу», – розповів Макс Гордєєв на знімальному майданчику каналу «Україна».

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 636

Логіка проти інтуїції: у шоу «Ігри талантів» зійдуться Наталія Могилевська та Jerry Heil
Логіка проти інтуїції: у шоу «Ігри талантів» зійдуться Наталія Могилевська та Jerry Heil

Вже з 26 лютого в ефірі каналу «Україна» стартує нове грандіозне шоу «Ігри талантів», учасники якого вражатимуть нас своїми надзвичайними уміннями. Та вгадати їхні приховані здібності – завдання нелегке. Прості українці разом із зірками шоу-бізнесу намагатимуться вивести учасників на чисту воду та виграти головний приз – 150 тисяч гривень. В одному з випусків масштабного проєкту за перемогу змагатимуться дві популярні співачки – Наталія Могилевська і Jerry Heil, котрі, як виявилось, мають абсолютно різні підходи до гри.
21.02.22 — 603

Битва заслужених артистів: на шоу «Ігри талантів» зійдуться Ірма Вітовська і Арсен Мірзоян
Битва заслужених артистів: на шоу «Ігри талантів» зійдуться Ірма Вітовська і Арсен Мірзоян

Грандіозне шоу «Ігри талантів», прем’єра якого відбудеться вже наступної суботи, 26 лютого, о 21:00 на каналі «Україна», здивує глядачів поєднанням дивовижних здібностей, сміливих мрій і видовищних номерів. Прості українці разом із зірками шоу-бізнесу намагатимуться вгадати приховані таланти незнайомців. Так, в одному з випусків за перемогу змагатимуться акторка Ірма Вітовська і музикант Арсен Мірзоян.
18.02.22 — 623