Контракти.ua

610  —  30.07.21
Стало відомо, хто буде ведучим мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна»
Стало відомо, хто буде ведучим мейковер-шоу «Я везу тобі красу» на каналі «Україна»

Цієї осені глядачів каналу «Україна» чекає прем'єра мейковер-шоу «Я везу тобі красу», створеного продакшном «Теле Про». Героїні проєкту – жінки, які наважились кардинально змінити своє життя. Ведучим програми став відомий стиліст, психолог і успішний арт-коуч Юрій Царьов.

«Я везу тобі красу» – це відвертий та сміливий проєкт, усі героїні якого потребують кардинальних змін в житті. За допомогою Юрія Царьова вони розберуться в своїх проблемах, зустрінуться зі своїми страхами, дізнаються, яке перше враження справляють на чоловіків, з якими вони хотіли б познайомитися, унаслідок чого знайдуть свій унікальний образ і назавжди змінять своє життя.

«Усіх героїнь нашого шоу об'єднує одна проблема – їхній зовнішній образ абсолютно не відповідає їхньому внутрішньому наповненню. Внаслідок чого всі вони привертають в своє життя не тих партнерів, яких би хотіли. Всі вони дуже хочуть це змінити, але не знають, як це зробити, – ділиться креативний продюсер шоу Дар'я Дейніченко. – Наша місія та головна задача Юрія Царьова – допомогти кожній з героїнь розібратися в собі та знайти той унікальний образ, який якнайкраще розкриє внутрішнє наповнення. Іншими словами, створити кращу версію себе».

З кожною з 24 героїнь Юрій Царьов проведе три дні. Він приїде до кожної з них додому, познайомиться з їхнім побутом, звичками, оточенням, детально вивчить та проаналізує гардероб.

«Я не кажу нашим героїням про їхні помилки й не примушую до якихось дій: «Це вам не личить» або «Пора змінити гардероб». Я ніколи не доміную над людьми, – пояснив ведучий мейковер-шоу Юрій Царьов. – У процесі спілкування та роботи в проєкті героїні розуміють дуже багато про себе. Ми розбираємо всі сфери життя, тому що новий образ не повинен суперечити, а також разом поставимо нові цілі та завдання, які потрібно буде втілювати в життя».

Проєкт «Я везу тобі красу» допоможе позбутися нав'язаних шаблонів і стереотипів, які заважають багатьом людям розкритися, розповісти про свої мрії та зрозуміти, що потрібно зробити, щоб зустріти справжнє кохання.

«На шоу «Я везу тобі красу» за підтримки Юрія Царьова у героїнь програми з’явиться можливість зануритися на три дні в абсолютно новий для себе експеримент, отримати колосальний досвід і дізнатися чесні відповіді на всі свої питання», – пояснила керівник проекту Ольга Чеснокова.

А ось яким буде результат їхньої особистої трансформації, глядачі дізнаються вже цієї осені.

Інформація про ведучого проєкту Юрія Царьова: топ-стиліст світового рівня, автор філософії перевтілень, засновник салонів краси та власної марки косметики.

Дивіться новий проєкт каналу «Україна» «Я везу тобі красу» в новому осінньому сезоні.

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 643

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 666

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708