Контракти.ua

960  —  30.07.21
LAUD, Наталія Бучинська, Олександр Павлик і Монро долучились до зіркової «сотні» суддів шоу «Співають всі!»
LAUD, Наталія Бучинська, Олександр Павлик і Монро долучились до зіркової «сотні» суддів шоу «Співають всі!»

21 серпня телеканал «Україна» покаже прем'єру унікального вокального проєкту «Співають всі!» за всесвітньо відомим форматом All Together Now. Талановитих учасників шоу будуть оцінювати одразу 100 зіркових експертів, серед яких: Наталія Бучинська, Олександр Павлик, Монро, LAUD, Наталія Валевська, Герман Макаренко, BIG BOSS, Анна Буткевич, Андрій Князь і Дмитро Сисоєв.

Діва Монро зізнається, що колись, подивившись англійську версію шоу «Співають всі!», була у захваті, тому швидко погодилася стати частиною української адаптації проєкту.

«Це шоу відрізняється від інших вокальних проєктів! Мені здається, ніби ми зібрались за одним столом і співаємо хором одну пісню. Звичайно, тут є і змагальний етап, переможець і переможений. Але є і висока мета – учасники об'єднують всіх зірок. Адже в шоу-бізнесі зараз велика конкуренція», – поділилась Монро.

Насолоджується особливою атмосферою шоу і народна артистка України Наталія Бучинська: «Ми нарешті змогли зустрітись після тривалого карантину! Було так приємно знову побачити одне  одного. Повірте, тут неймовірна атмосфера! Зараз багато різних проєктів, але так, щоб зібрати артистів у такій кількості – це сталося вперше!»

За словами заслуженого артиста України і доктора мистецтвознавства Андрія Князя, шоу «Співають всі!» подарує глядачам море позитиву і яскравих вражень, адже зіркові судді відкриють нові таланти. А відомий співак, шоумен і телеведучий BIG BOSS дає цінні поради учасникам, як підкорити серця «сотні».

«Учасникам буде дуже складно виступати, коли 100 зірок, людей, які чогось досягли, дивляться на тебе і оцінюють, але це круто! Головна порада – нічого не боятися, просто виходь і покажи себе», – коментує BIG BOSS.

Відомий композитор Дмитро Сисоєв має достатньо досвіду в суддівстві, тому до питання оцінки учасників підходить по-особливому. Артист попереджає – поблажок від нього не буде, а ось моральну підтримку Дмитро готовий дати кожному, адже виступити перед сотнею і догодити кожному – завдання із зірочкою.

Для співака LAUD суддівство вже стало певним хобі. Артист тривалий час викладає вокал, тому знає, на що звернути увагу, прослуховуючи учасників: «Я досить критичний до виконання композицій, мені важливо, щоб це було музично, інтонаційно, технічно, а не тільки емоційно».

А ось диригент, художній керівник Kyiv Classic Orchestra Герман Макаренко обіцяє бути суворим, але справедливим, тому що для нього важливо знайти талановитих артистів, які стануть частиною української культури.

«Сцена – це те місце, яке вимагає особливих якостей, енергетики і, звичайно, професіоналізму. А ще треба вміти захопити публіку. Робити це так, щоб кожен слухач захоплювався артистом. Для чого ми ходимо на концерти? Щоб отримати естетичну насолоду, яскраву емоцію. І я чекаю цього від кожного виконавця!» – розповів диригент Герман Макаренко.

Співачка Наталія Валевська зізнається – суддівство приносить їй величезне задоволення, але, голосуючи за учасників, вона завжди переживає, щоб нікого не образити і не збити людину зі шляху: «Я прекрасно розумію, що коли ми натискаємо на кнопку, то можемо змінити чиєсь життя. Це дуже кармічна дія. На кожному з нас лежить величезна відповідальність».

А ось акторка і співачка Анна Буткевич оцінює учасників по-особливому: «Це відбувається на невербальному рівні. Мене може «взяти» тембр або заворожити пластика конкурсанта, оригінальність виконання знайомого хіта або костюм. Я ніби відчуваю електричний розряд, який пробиває мурашками тіло і все».

Співак Олександр Павлик знає, як отримувати оцінки від зіркових журі, тому буде судити лояльно і справедливо. Більше того, артист готовий навіть підтримати талановитих учасників творчими колабораціями: «Творчі союзи мені завжди цікаві! А тим більше, якщо з молодими талановитими людьми, зараз часто зустрічаються справжні генії! Тому, так!»

Нагадаємо, згідно з правилами шоу «Співають всі!», завдання учасника – виконати композицію на сцені так, щоб якомога більше членів журі встали і підспівували йому. Що гучніше звучить хор «сотні», то більше шансів у конкурсанта дійти до фіналу і поборотися за перемогу. У тому випадку, якщо вокалісти наберуть однакову кількість балів (розрахованих із загальної кількості зірок, які долучилися до виступу), і журі не зможе визначити сильнішого, останнє слово буде за зірковим капітаном «сотні» – народною артисткою України Наталею Могилевською. Переможець проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень.

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів майже двох десятків країн світу. Серед них: Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Ведучим грандіозного проєкту «Співають всі!» стане популярний шоумен, зірка гіпершоу «МАСКА» Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 636

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 656

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 702