Контракти.ua

756  —  30.07.21
Ведучі каналу «Україна» розповіли, чи існує дружба на телебаченні
Ведучі каналу «Україна» розповіли, чи існує дружба на телебаченні

Чи може конкуренція в професії стати на заваді справжній дружбі? З нагоди Міжнародного дня друзів, що відзначають 30 липня, ведучі новин «Сьогодні» на каналі «Україна» розповіли історію знайомства і товаришування зі своїми зірковими колегами.

Ігор Пупков описує знайомство з вірною подругою, ведучою новин Оксаною Гутцайт, як дуже раптове і хвилююче. На той момент телеведучі знали одне одного лише заочно. Їхня перша зустріч відбулась випадково, і навіть не на зйомках, а в досить неочікуваному місці - на сходах спортзалу.

«Оксана вже поверталась, а я лише йшов на тренування. Пам’ятаю, сказав: «Привіт!» І все. Так і здружились. З нею я можу порадитись щодо багатьох питань. Оксана - людина-позитив! Не осудить і не відвернеться. Може трохи посварити, але потім сказати: «Ти ж знаєш, як я тебе люблю...» Вона з тих, хто не прикидається і не грає роль. Людина-щирість», – розповів Ігор Пупков.

Оскільки телеведучі працюють на каналах-конкурентах, то не можуть обговорювати питання, що стосуються подачі матеріалу. Але зізнаються, що із задоволенням дивляться ефіри і навіть роблять фото з телевізором і відправляють одне одному.

Ведучий «Сьогодні. Підсумків» Олег Панюта, як виявилося, має не лише дружні, а й родинні зв’язки з популярною телеведучою та акторкою Яніною Соколовою. Друзі познайомились у 2006 році, коли Олег Панюта працював креативним продюсером ранкового шоу і для проєкту шукав дві пари ведучих.

«Під час відбору я зустрівся з талановитою журналісткою, яка на той час вже вела свою програму на запорізькому ТБ, а в Києві навчалася в університеті Карпенка-Карого. Я її побачив і зрозумів, що у мене є одна з ведучих. А за 10 днів до старту проєкту сталася халепа з її співведучим. Тож, я мав швидко розв’язати цю проблему і, оскільки часу на пошуки нового партнера було обмаль, я сів з нею у кадр», - поділився теплими спогадами Олег Панюта.

Так із керівника і підлеглої, Панюта і Соколова перетворились у співведучих ефіру. Колеги і зараз періодично перетинаються на різних вечірках, масштабних подіях – зокрема, Одеському кінофестивалі, який будуть вести разом цього року уп’яте поспіль.

«А у 2009 році народилася моя Анютка. Ми з Яніною вже разом не працювали, але стосунки підтримували, і я запропонував їй стати хрещеною мамою доньки. Потім, коли у Яніни народився син, вона з чоловіком запропонували мені так само стати хрещеним батьком Мирона. Тож, ми перехресні куми. Хоча дехто каже, що так не можна», – з усмішкою розповів Олег Панюта.

 

Статьи по теме
Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років
Шоу «Ранок з Україною» відсвяткувало 8 років

Улюблене шоу мільйонів «Ранок з Україною», яке виходить у будні о 6:30 на телеканалі «Україна», святкувало День народження. Рівно 8 років українці прокидаються разом із ранковою програмою й отримують заряд емоцій та актуальної інформації на день.
11.02.22 — 570

До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі
До шоу «Ранок з Україною» приєдналися нові ведучі

Цього тижня в ефірі каналу «Україна» глядачі зустрілися з оновленою програмою «Ранок з Україною». Відтепер українці прокидатимуться з новими ведучими ранкового шоу. До Лілії Ребрик, Григорія Германа й Анатолія Анатоліча приєдналися Ірина Хоменко та Олександр Шадров. Ім’я ще одного ведучого канал оголосить згодом.
02.02.22 — 920

Гіпершоу «МАСКА»: Андрій Пятов зізнався, чи планує працювати на ТБ після завершення спортивної кар’єри
Гіпершоу «МАСКА»: Андрій Пятов зізнався, чи планує працювати на ТБ після завершення спортивної кар’єри

Капітан збірної України та футбольного клубу «Шахтар» Андрій Пятов вразив глядачів каналу «Україна» та усіх шанувальників футболу неймовірним перевтіленням у могутнього Грифона в найзагадковішому на українському телебаченні й усьому світі шоу «МАСКА». Легендарний голкіпер поділився враженнями від участі в грандіозному проєкті та прокоментував можливу подальшу кар’єру в медіа.
03.11.21 — 502