Контракти.ua

692  —  28.07.21
Зірковий експерт шоу «Співають всі!» Наталія Валевська розповіла, як подолала складний період у житті
Зірковий експерт шоу «Співають всі!» Наталія Валевська розповіла, як подолала складний період у житті

21 серпня на каналі «Україна» відбудеться прем’єра нового вокального шоу «Співають всі!», в якому глядачі побачать багато улюблених артистів. Одна з них – співачка Наталія Валевська, яка зізналась, що опанувала нову професію – стала лайф-коучем.

Артистка каже, що медитації і практики допомогли їй змінити своє життя і витягли з дуже складних моментів. Після цього Наталія зрозуміла, що може ділитися власним досвідом з навколишнім світом.

«Я входжу в Асоціацію глибинної психології. У мене є клієнти, яких я консультую в режимі онлайн. Вони отримують від мене певні інструменти і домашні завдання. І я росту разом з цими людьми. Налаштовуюсь на людину, і мені приходить інформація, що їй потрібно. Це так дивовижно! Я просто провідник. Більше ніяк не можна пояснити такий зв'язок. І чому знання приходять саме до мене, бог його знає. Напевно, мені це було необхідно, я була готова їх отримати», – розповіла Наталія Валевська на знімальному майданчику каналу «Україна».

Крім того, співачка зазначає, що може відчути, з якими намірами до неї звертається та чи інша людина.

«Якщо хтось намагається маніпулювати або дестабілізувати мене, я можу трохи похитнутися емоційно, але потім одразу розумію, яким інструментом користується людина і що вона від мене хоче. І тоді мені стає ясно, як діяти далі: відійти, дистанціюватися від неї або щось відповісти», – поділилась суддя шоу «Співають всі!»

Як повідомлялося раніше, розважальний проєкт за британським форматом All Together Now вперше вийшов на телеканалі BBC у 2018 році і за короткий час здобув популярність серед глядачів таких країн світу, як Італія, Франція, Австралія, Нідерланди, Бразилія, Данія, Польща та інші. Україна стала вісімнадцятою країною, у якій виходитиме це музичне шоу. Переможець нового проєкту отримає грошовий приз у розмірі півмільйона гривень. Ведучим вокального шоу став Володимир Остапчук.

Дивіться прем'єру грандіозного шоу «Співають всі!» в суботу, 21 серпня, на телеканалі «Україна».

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 620

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 916

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 607