Контракти.ua

543  —  08.06.21
«Українська пісня року»: Віталій Козловський зізнався, чому мама регулярно червоніла від його поведінки у школі
«Українська пісня року»: Віталій Козловський зізнався, чому мама регулярно червоніла від його поведінки у школі

20 червня о 23:00 на каналі «Україна» відбудеться прем'єра національної премії «Українська пісня року 2020». На знімальному майданчику популярний артист Віталій Козловський розповів, як вчився у школі та як планує виховувати власних дітей.

Під час церемонії нагородження «Українська пісня року» Віталій Козловський виконає свій хіт «Моє море». За лаштунками концерту зірка українського шоу-бізнесу зізнався, як він вчився і за які проступки його батьків викликали до школи.

«Батьків ніколи не викликали до директора! До такого не доходило, однак мама частенько приходила до школи і отримувала ляпаси сорому за сина, тому що я не дуже хотів вчитись. Але скажу вам інше, я нікого не агітую – це чисте спостереження: діти, які добре вчились у школі, мають тривіальні, звичайні професії, а ті, хто були прогульниками, як я, і не дуже добре вчились, сьогодні мають цікавий бізнес або отримують якісь нагороди. Тому справа не у навчанні і не в оцінках, а в бажанні стати кимось у цьому житті», – розповів Віталій Козловський журналістам каналу «Україна».

Крім того, співак зізнався – у дитинстві його час від часу балували – в основному батько. Проте, сам він був дуже активною та ініціативною дитиною. І поділився думками щодо виховання своїх майбутніх дітей.

«Скоріше за все так, як виховували мене – і у строгості, і у любові. Це, мабуть, найкраще правило, а балувати дітей – не варіант! Життя саме собою дисциплінує, тому тут розслаблятись немає коли», – поділився артист за лаштунками концерту «Українська пісня року».

Вже 20 червня канал «Україна» покаже прем’єру премії «Українська пісня року 2020», де запалять найпопулярніші українські артисти Наталія Могилевська, Олег Винник, DZIDZIO, Ірина Білик, Руслана, Михайло Поплавський, Артем Пивоваров, GENA VITER, GROSU, Павло Зібров, Наталія Бучинська, Віталій Козловський, Алла Кудлай, Степан Гіга та багато інших. Ведучими пісенного шоу стали Олег Винник і Михайло Поплавський.

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 643

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 663

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708