Контракти.ua

522  —  04.06.21
NK | Настя Каменських, GROSU і Джамала дали поради, як прийти у форму до пляжного сезону
NK | Настя Каменських, GROSU і Джамала дали поради, як прийти у форму до пляжного сезону

Кожен з нас ставить перед собою ціль підготувати своє тіло до пляжного сезону. Приводили до ладу свої фігури і зірки українського шоу-бізнесу. Ведучі програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Лілія Ребрик і Анатолій Анатоліч дізнались, хто з артистів схуд на 8 кіло за останній місяць, а хто заради гарної фігури б'є себе електричним струмом.

Володарка найчарівніших форм українського шоу-бізнесу співачка NK | Настя Каменських зізналася – набрала зайвих кілограмів під час зйомок свого реаліті у Мексиці. Та вже активно приводить своє тіло до ладу.

«Ротик треба замкнути і все. Ви знаєте, що лише 20% успіху залежить від занять спортом і 80% – це їжа, яку ми вживаємо», – розповіла зірковий детектив гіпершоу «МАСКА» NK | Настя Каменських.

Про важливість їжі при схудненні знає і співочий ректор Михайло Поплавський: саме завдяки відмові від деяких продуктів він уже добряче скинув вагу.

«Схуд на 8 кілограмів! Я місяць готувався до національної премії «Українська пісня року»! Відмовився від усіх ковбас, жирної їжі і від овочів, тому що там багато нітратів. А ще виключив усю молочку», – поділився Михайло Поплавський у програмі «Ранок з Україною».

А от співачка Джамала від смачненького відмовлятися не збирається! Тому знайшла таку дієту – щоб і їсти, і худнути.

«Раджу дуже калорійне їсти в першій половині дня – до першої або до третьої години, все! Вже їла і бургери, і пасту! Я не з тих «ЗОЖників», не хочу відмовлятись від усіх смачних страв. Я дуже люблю кримсько-татарську кухню: плов, янтик, манти. Я це все їм, але тепер до першої!» – зізналась співачка Джамала.

З такою дієтою Джамала вже позбулась зайвих кілограмів і до літа готова! Як і володар головних вусів країни – Павло Зібров. Співак запевняє – все завдяки фізичній активності – артист багато часу працює на городі та в садку.

Готує тіло до літа і співачка GROSU. Зірка  поділилась власним новомодним лайфхаком схуднення.

«Займаюся спортом під током. Це коли на тебе чіпляють спеціальне приладдя і поступає ток. Змочують, пускають імпульси і в тебе  скорочуються м'язи – ти дуже-дуже швидко підтягуєшся. Менше целюліту, його взагалі може не бути, тобто фігура стає дуже підтягнута», – розповіла GROSU в ефірі каналу «Україна».

Тож користуйтесь рецептами від зірок, як привести себе у форму, та насолоджуйтеся літом!

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 643

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 663

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 708