Контракти.ua

1203  —  04.06.21
«303 купальника»: екс-учасниця гурту «НЕАНГЕЛИ», співачка VIKTORIA похвалилась вражаючою колекцією
«303 купальника»: екс-учасниця гурту «НЕАНГЕЛИ», співачка VIKTORIA похвалилась вражаючою колекцією

У студію програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» завітала співачка VIKTORIA. Під час відвертого інтерв’ю з ведучими Лілією Ребрик і Анатолієм Анатолічем екс-учасниця гурту «НЕАНГЕЛИ» зізналась, який одяг займає більшу частину її гардеробу, та дала поради, як досягти ідеальної форми до пляжного сезону.

Нещодавно українських меломанів приголомшила новина про те, що популярний гурт «НЕАНГЕЛИ» завершує своє існування. І вже сьогодні співачка Вікторія Смеюха під псевдонімом VIKTORIA презентує перший кліп, з якім і завітала у студію «Ранку з Україною». В прямому ефірі каналу «Україна» артистка зізналась, що наразі весь свій час приділяє кар’єрі, проте до пляжного сезону вона готова завжди, адже має чудову форму і неймовірний арсенал купальників.

«Насправді у мене дуже багато купальників – 303 одиниці! Є, наприклад, подарований Іриною Білик, або з кліпів «Роман» і «Я знаю это ты» гурту «НЕАНГЕЛИ». І я завжди маю однакову проблему – приїжджаю на відпочинок з величезною валізою, в якому більшу частину займають купальники, але я не встигаю всі вдягти. Але, коли я йду на пляж, беру з собою сумку, в якій є близько 5 купальників, і коли відчуваю дискомфорт від вологості – перевдягаюсь», – розповіла співачка VIKTORIA каналу «Україна».

І таку пристрасть артистки легко пояснити, адже вона має неймовірну фізичну форму. VIKTORIA зізнається – її нерідко можна зустріти в спортзалі, та і домашніми тренуваннями зірка не нехтує. Тому поділилась найдієвішими вправами:

За допомогою пляшок з водою (від 2-х літрів) качати руки.

Поставити на підлогу пляшки або термокружки. Сісти на ковдру, ноги розмістити між пляшками і піднімати їх – переносити над девайсами, качаючи прес.

Фітнес-резинки розмістити на середині стегон і робити присіди у пліє. Якщо у вас немає резинок, можете використати щільні колготки.

Дивіться програму «Ранок з Україною» у будні о 6:30 на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 636

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 656

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 702