Контракти.ua

1066  —  31.05.21
Яким людям просто необхідно істи малину?
Яким людям просто необхідно істи малину?

Ця ароматна і ніжна ягода поєднує в собі величезну користь, а також має чудовий смак, за рахунок якого ця ягода набула широкого поширення в кулінарії.

Кому вона принесе найбільшу користь?

Малина особливо корисна при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, завдяки їй покращується травлення, робота нирок і знімаються набряки сечового міхура.

Малина має жарознижуючу, знеболюючу і потогінну засобом, що дуже допомагає при простудних захворюваннях. Тому, якщо ви захворіли літом, включіть в меню ягоди малини. І варто запастися на зиму декількома баночками малини або заморозити цю корисну ягоду.

Вважається що малина допомагає при безплідді, статевому безсиллі і неврастенії, діабеті і запаленнях суглобів, гінекологічних хворобах, відновлює серцевий ритм, а також попереджає лейкемію.

Корисна малина для дітей, передусім проти рахіту. Дуже невелика кількість ягід і фруктів містить вітамін D, а у складі малини його міститься досить багато, тому саме нею можна замінити риб'ячий жир. В середньому дитяча норма - 70 г ягід малини в день.

В народній медицині відомі властивості малини вирішувати проблеми при статевому безсиллі і безплідді у чоловіків. Причому тут ефективні як свіжі ягоди, так і різні чаї та настоянки.

Великим плюсом малини є також те, що вона не калорійна. Її калорійність становить всього 41 калорію на 100 грамів продукту.

Однак не слід вживати цю ягоди без міри, так як вона може викликати сильну алергічну реакцію. Для здорової людини оптимальна норма - до 2 склянок на день.

Будьте здорові!

Статьи по теме
Бургер із котлетою
Бургер із котлетою "гніздечко": новий рецепт звичного класичного фастфуду

Погодьмося, що класичний бургер — це вже трохи банально.
28.10 — 1105

Яка цибуля найкорисніша: біла, жовта чи фіолетова — хто її повинен їсти щодня, кому вона протипоказана
Яка цибуля найкорисніша: біла, жовта чи фіолетова — хто її повинен їсти щодня, кому вона протипоказана

Цибуля — незамінний компонент української кухні. Її цінують не лише за аромат і смак, а й за потужний вплив на здоров’я. Існує безліч видів цього універсального овоча: жовта, біла, фіолетова, цибуля-порей.
05.10 — 2666

Круасан з курячою котлетою: рецепт смачного бутерброда
Круасан з курячою котлетою: рецепт смачного бутерброда

Що може бути смачнішим за свіжоспечений круасан?
12.09 — 731