Контракти.ua

1057  —  28.05.21
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Віталій Салій розповів про стосунки з дружиною
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Віталій Салій розповів про стосунки з дружиною

Актор, зірка серіалу «Клятва лікаря», прем’єра якого відбудеться на каналі «Україна» у вересні, поділився історією знайомства з дружиною. Як робив пропозицію руки та серця розповів у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна».

Актор Віталій Салій не з тих, хто відверто ділиться подробицями особистого життя, але журналістам каналу «Україна» розповів, що завжди обирав акторок.

«У мене завжди були всі стосунки доволі тривалі і серйозні, вони всі були тільки з актрисами. А всі несерйозні і нетривалі – якісь були прихильниці або просто дівчата, ніяк не пов’язані з професією», - зізнався актор на телеканалі Україна».

Дружина чоловіка теж акторка – Анна Ареф'єва. Вона першою зробила крок до знайомства, прийшла до Віталія у гримерку подякувати за виставу. За кілька місяців пару звели спільні зйомки у Львові, але Віталій не впізнав Аню. Їй довелося нагадати, що вона та саме дівчина з гримерки.

«У Львові у нас зародився роман. І майже через 4 місяці я їй зробив вже пропозицію. Я зразу зрозумів: я люблю і це те, що мені треба, - сказав Салій і пригадав, як покликав кохану заміж, - на височенному даху. Я сказав, що поїдемо подивимося, там є такий класний краєвид у Києві, просто посидимо. А там організував на даху столик із вечерею, і скрипаль був, який вивчив мелодію, яка наша була спільна. Ми почали вечеряти, вийшов раптом скрипаль, почав грати, ми танцювали, і я їй зробив пропозицію, симпатично вийшло».

Салій зізнається, вони з дружиною мають запальні характери.

«Ми в принципі така іспанська парочка з Анею, можемо посваритися, одразу після цього можемо цілуватися, емоційні ми», - говорить актор.

Пара разом уже 7 років. У 2017-му в них народився первісток, син Данило.

«Він народився, а я через два дні летів на місяць на зйомки. І це була одна з найважчих речей у моєму житті, коли я тільки потримав його на руках, тільки його побачив, ми там навіть домовились, я через паркани перелазив, тишком залазив у пологовий будинок, там окрему палату нам зробили, щоб ніхто не бачив, щоб разом провести час. Я за собою раптом помітив, що дуже багато в мене було такого на той час трошки цинічного, закритого, я вже заріс такою коркою дорослої цинічної людини. А коли ти зустрічаєшся з дитиною, тим паче зі своєю, з цим поглядом, вона тебе обеззброює. Він мене повернув теж у дитинство», - розповів Салій на телеканалі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 663

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 686

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 728