Контракти.ua

740  —  30.04.21
Клятва на крові: у програмі «Мисливці за дивами» акторка Ксенія Мішина розповіла про свою особливу обручку
Клятва на крові: у програмі «Мисливці за дивами» акторка Ксенія Мішина розповіла про свою особливу обручку

У тележурналі цікавих історій «Мисливці за дивами», який виходить у будні о 10:50 на каналі «Україна», популярна акторка Ксенія Мішина розповіла, чому вони з Олександром Еллертом обрали для своїх обручок коштовні біо-алмази. Ведуча програми Анастасія Кошман з’ясувала, скільки коштують такі прикраси і дізналась всі подробиці унікальної процедури.

У програмі «Мисливці за дивами» ведучі ХАС і Анастасія Кошман продовжують ділитись цікавинками усього світу. Нещодавно Анастасія Кошман завітала на завод з вирощення біо-алмазів, де популярна українська акторка Ксенія Мішина та Олександр Еллерт купували свої дорогоцінні обручки.

«Взагалі це була ідея Саші. Хтось із американських зірок вже зробив собі таке, тож у нього виникла така чудова ідея і він сказав, що ми обов’язково маємо втілити її в життя. І ось ми зробили це», – коментує Ксенія Мішина в ефірі каналу «Україна».

Так, відома пара здала кров, із якої в лабораторії виготовили унікальні алмази. Акторка зізнається – така процедура її жодним чином не налякала, навіть навпаки – було цікаво дізнатись про нову технологію якнайбільше.

«Кров було здавати не страшно, я до цього з легкістю ставлюся. Прийшли і здали. Навпаки – було дуже цікаво! Я все думала, як це буде – невже вийде червоний камінчик з нашої крові, чи як? А потім ми приїхали з пробірками на виробництво і побачили, що кров капає у спеціальний отвір, і нам розповіли, що вона буде в атомі, наче якісь молекули будуть з’єднуватись із камінням. Цей процес наскільки цікавий, що я ладна була здати і літр своєї крові. Я навіть сказала Сашку – якщо він, не дай бог, помре раніше мене, я засуну його у діамант і буду завжди з ним ходити», – поділилась акторка у програмі «Мисливці за дивами».

А от у яку суму обійшлися парі обручки, зірка не зізналась, сказала, що ціна – їхнє кохання. Проте Анастасія Кошман завітала на завод і з’ясувала, що алмаз в 1 карат буде коштувати приблизно 10 тисяч доларів. А найчастіше біо-алмази виготовляють з волосся, крові, пам’ятних речей або навіть праху.

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 663

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 686

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 728