Контракти.ua

1611  —  28.04.21
Актор Олександр Печериця розповів «Зiрковому шляху», як познайомився із дружиною
Актор Олександр Печериця розповів «Зiрковому шляху», як познайомився із дружиною

Зірка епохальної картини телеканалу «Україна» «Сага» Олександр Печериця у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька, пригадав, як познайомився з майбутньою дружиною.

Свою кохану, на 11 років молодшу Анастасію Остреінову, Олександр зустрів на знімальному майданчику фільму про голодомор в Україні. Печериця зізнається, спочатку навіть не наважувався підійти до Анастасії.

«Коли я їхав на майданчик, я весь час шукав її погляд, або перепитував, де вона, і коли вона з’являлася, то мені ставало приємно. Подумав, що хороша дівчинка і комусь дуже пощастить. Я вважав завжди, що я дуже складна людина, що зі мною дуже важко жити. Вона як паперова була. Шкода було щось порушити якимось словом, дією. Може через це сумнівався. Але Настя мене переконала», говорить актор і додає, що дівчина була ініціатором стосунків.

Через рік закохані побралися.

«Я не готувався спеціально і каблучки не купив. Ми в ресторані святкували день народження театру, вона весь час мені щось розказувала, а я на неї дивився. І потім мені прийшла думка: я хочу, щоб ця жінка була зі мною завжди», - говорить Печериця на каналі «Україна».

Пара в шлюбі вже майже 7 років. У травні минулого року у них народився син, якого назвали Олександром.

«Я був страшенно щасливий, я був радий, стрибав, співав, в мене виросли крила. Бо народження дитини – це найкраще, що сталося зі мною. Часто вночі чергую я. Сина два рази треба погодувати. Настя з ним вдень, поки я на репетиціях, на знімальному майданчику, а повертаюсь і даю їй можливість відпочити», - розповів Печериця.

Актор зізнається, у свої 38 має майже все, про що мріяв: улюблену роботу, кохану дружину і нащадка.

«Напевно, ще треба побудувати будинок. Тому що я попробував, як це мати дитину, я хочу ще, щоб була величезна родина», - говорить зірка серіалу «Сага».

Актор зізнається, дружина спокійно ставиться до його романтичних сцен у кіно.

«Моя дружина актриса, вона все прекрасно розуміє. Це робота – і немає ніяких питань», - говорить Печериця.

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 653

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 676

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 721