Контракти.ua

435  —  09.04.21
Ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розповів про свої перші підробітки у Бейруті
Ведучий «Зіркового шляху» Даніель Салем розповів про свої перші підробітки у Бейруті

Ведучий програми «Зірковий шлях», яка виходить у будні о 9:00 на телеканалі «Україна» Даніель Салем розповів, як фінансово допомагав родині, коли був дитиною.

Даніель Салем народився в Одесі, а в 6 років поїхав на батьківщину тата в Бейрут. Аби прогодувати себе та братів і сестер, у 8 років Даніель пішов чистити взуття на вулиці.

«Ми жили дуже бідно. Ми – 30 сестер і братів двоюрідних, ми жили в одній кімнатці, спали як шпроти. Перша моя професія, я називаю це професією і дуже пишаюся, я чистив взуття на площі в Бейруті, у мене була своя скринька. Школа у мене починалася о 8:30, на площу я приїжджав о 6 ранку і брав 1 долар за один черевик», - говорить ведучий програми «Зірковий шлях».

Згодом Салем знайшов ще один заробіток, разом з другом знаходив в інтернеті фільми для дорослих, записував їх на касети та продавав старшокласникам у школі.

«Мені було 10 років. Я завжди дружив зі старшими хлопцями, у тата мого товариша був інтернет-магазин. І я запропонував одному: давай записувати, у тебе є доступ до цього і ми розбагатіємо. І ми за тиждень могли продавати більше 35 дисків. Я завжди все витрачав на сім'ю, купував все братам і сестрам – ми сиділи, їли, бенкетували і раділи життю», - говорить ведучий на каналі «Україна».

Трішки подорослішавши, Даніель вже разом із дядьком їздив на заробітки за кордон. Окрім роботи, Даніель змалечку полюбляв  полоскотати собі та своїм рідним нерви.

«Мій тато думав, що я помру до 14-15 років. Тому що фрази: «ми знайшли вашого сина без свідомості. Він впав з даху». «Ми знайшли вашого сина, він був у бійці і без свідомості лежить». «Ми знайшли вашого сина, він стрибав з парашутом і зламав ногу». Ці фрази звучали стільки разів, що мій тато правда вірив у це», - пригадав Даніель Салем.

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 653

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 676

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 721