Контракти.ua

583  —  09.04.21
Канал «Україна» розкриє всі секрети «МАСКИ» у спецвипуску одразу після гранд-фіналу шоу
Канал «Україна» розкриє всі секрети «МАСКИ» у спецвипуску одразу після гранд-фіналу шоу

Чи була вагітною Анастасія Приходько? За що DZIDZO міг заплатити штраф у 50 тисяч євро? Кого мріяла бачити під маскою Носорога Оля Полякова? І головна інтрига сезону – чи буде продовження найпопулярнішого шоу «МАСКА»? На ці та інші несподівані питання глядачі отримають відповідь під час спецвипуску шоу, прем’єра якого відбудеться одразу по закінченню гранд-фіналу – 10 квітня о 23:00 на каналі «Україна».

Спеціальний випуск грандіозного шоу «МАСКА» не лише розкаже про створення проєкту і покаже все, що лишилося за кадром, а й розкриє таємниці зіркових детективів. Так, Оля Полякова, Олег Винник і DZIDZIO відверто зізнаються, з чого виникали їхні сварки, а також розкажуть про стосунки між усіма детективами і найголовніше – про їхнє ставлення до масок і зірок, які ховались під ними.

Також у пост-шоу розкриють секрети створення 22-х неймовірних масок, розробляли які художники з костюмів Леся Патока і Назар Дідик аж пів року! Глядачі каналу «Україна» дізнаються, які костюми були найскладнішими у створенні, скільки коштує найдорожча маска і найцікавіше – що буде з костюмами після завершення шоу.

У пост-шоу «МАСКА» до детективів і творців проєкту приєднаються зіркові гості, які ховались під найсуперечливішими масками. Учасники поділяться своїми враженнями від шоу «МАСКА», а ще розкриють власні таємниці, які зберігали за лаштунками весь цей час.

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 03.04.21 становила 23,64%, рейтинг – 8,75%, частка в момент зняття маски – 30,98%**. Охоплення за 11 випусків 13 383 375 глядачів***.

 

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 640

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 929

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 620