Контракти.ua

839  —  09.04.21
Стоянов заради Кухар заснував бізнес з виготовлення свічок
Стоянов заради Кухар заснував бізнес з виготовлення свічок

Танцівники Катерина Кухар та Олександр Стоянов у програмі «Зірковий шлях», яку ведуть Даніель Салем та Альона Вінницька на каналі «Україна», привідкрили завісу, що роблять після вистави.

Катерина Кухар та Олександр Стоянов завжди беруть з собою на гастролі улюблені смаколики.

«У нас завжди з собою цукерки та італійська ковбаска, 3 види. Ковбаска – це після спектаклю», - говорить Катерина Кухар і додає, що може принести шматочок коханому у ліжко.

Танцівниця обожнює ковбаску, а її чоловік – фанат цукерок.

«Нам подарували в Луцьку величезну коробку луцьких солодощів. Я не втримався, відкрив її. Мало це бути після вистави та з вином, але тільки за 5 хв до цього я вже з’їв 6 або 7 цукерок», - говорить Олександр Стоянов на каналі «Україна».

А ще подружжя беруть із собою у тур талісмани. Катя – хрестик з Єрусалиму, який їй подарувала подруга, а Саша – медальйон, що у юності дістався йому від іспанської родини, в якій він якийсь час жив за програмою обміну школярами.

«Це Богородиця, яку мені подарували у 2000 році в Іспанії Пепе і Анна, це сім’я, у якої я жив місяць, і вони потім телефонували моїм батькам і казали: «Можна ми залишимо вашого сина у себе?». Після цього мене більше батьки в Іспанію не відправляли», - розповів Олександр Стоянов.

Поки Катерина з Олександром на гастролях – діти залишаються з батьками танцівниці та нянями, і чекають на маму з татом, які не забувають їм привозити з відряджень солодкі гостинці. На гастролі подружжя бере з собою мінімум особистих речей.

«Зараз на 5 днів я взяла з собою тільки 2 спортивних костюми. Одна валіза була вся наповнена балетними костюмами, діадемами», - розповіла танцівниця.

Раніше, коли Катерина поверталася із гастролей з-за кордону, вона постійно купувала там свої улюблені свічки.

«У нас було дуже багато проблем, пов’язаних з тим, що свічки постійно зупиняли на кордоні. Постійно думали, що це бомби, не знаю. І коли я з Америки лечу додому і кажу Олександру, що мені потрібно 10 свічок, мені здається, в той момент він хоче мене вбити», - говорить Катерина Кухар.

А щоб дружина купувала менше свічок, люблячий чоловік організував власний бізнес і почав їх виготовляти.

«Він сам це робить. Вдома надягає фартух, це такий процес, він заворожує, як у якомусь гіпнозі спостерігаю за всім цим. Щось заливає, витирає, перемішує, нюхає. Мені здається, що я можу на це дивитись вічно», - розповіла Катерина Кухар на каналі «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 656

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 676

Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання
Ексклюзив «Зiркового шляху»: Олексій Суханов зізнався, що не мав взаємного кохання

Ведучий ток-шоу «Говорить Україна» Олексій Суханов розповів журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, чому розпався його шлюб.
23.02.22 — 721