Контракти.ua

1538  —  05.04.21
«Потрібно жити для себе»: зірка серіалу «Виклик 2» Олексій Хільський поділився своєю філософією
«Потрібно жити для себе»: зірка серіалу «Виклик 2» Олексій Хільський поділився своєю філософією

5 квітня о 17:10 телеканал «Україна» покаже прем'єрні серії драми з елементами екшна «Виклик 2». Одну з головних ролей у картині зіграв український актор Олексій Хільський. На знімальному майданчику артист зізнався, чому вони з дружиною акторкою Надією Хільською не ідеалізують їхні стосунки і якої філософії він дотримується в житті.

Нові серії улюбленої драми «Виклик» продемонструють нові історії порятунку українців і розкажуть про життя та взаємини рятувальників. Актор Олексій Хільський в картині грає капітана Шурика Шпачинського, а його дружина Надія Хільська – хіміка Анжелу Кислу. Але незважаючи на зайнятість в одному проєкті, на зйомках пара практично не перетинається. Сам Олексій зізнається – дуже цінує досвід спільної роботи з дружиною, але для професійного розвитку за краще вважає грати і встановлювати творчий контакт з новими людьми. А ось в особистому житті пара обирає свій підхід до взаємин.

«Мені не подобається поняття – вирівнювання стосунків. Ми часто про це говоримо, але я за те, щоб приймати людину такою, яка вона є, а не переробляти її під себе, – зізнався актор серіалу «Виклик 2» Олексій Хільський. – Мені подобається моя дружина такою, яка вона є. Наприклад, до її дня народження я намагався написати пісню, сів і почав формулювати – яка вона. І ось для себе зрозумів: вона, як музика – в ній є мінори і мажори; як море – штиль і шторм... вона така, а я такий. Я кайфую від наших відносин і люблю її за те, що вона саме така. Тому я шалено щасливий і досі закоханий».

Більше того, за словами актора, як у стосунках із дружиною, так і з донькою він дотримується особливої філософії.

«Нещодавно мене вразила одна фраза – потрібно жити для себе, а не для когось. І дійсно, коли живеш для себе – стаєш щасливим, а якщо ти щасливий, то щасливі і люди навколо тебе. Я це ще раз підтвердив у своїй філософії. Мені хочеться реалізувати свої забаганки, а що стосується забаганок доньки та дружини – я готовий допомагати в цьому, але не в збиток собі», – поділився Олексій Хільський на знімальному майданчику каналу «Україна».

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 715

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 734

Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1244