Популярна співачка Джамала завітала на кухню «Смачного ексклюзиву» з Марією Мельник. В ефірі «Ранку з Україною» на каналі «Україна» зірка вперше в житті продемонструвала свої кулінарні вміння на камеру та розповіла тонкощі приготування улюбленого сніданку її родини.
Заради повернення у форму, яка була до вагітності, Джамалі довелося себе обмежити в дечому. Тепер у її раціоні жодного смаженого, солодкого, виробів з борошна, червоного м’яса, молочної продукції і навіть фруктів. Проте фірмовий сніданок зірки – досить корисний і простий, тому відмовлятись від нього їй не довелось.
«Вперше в житті я готуватиму на камеру! Сьогодні ми приготуємо страву, яку я називаю «Шакшука на мінімалках», тому що вона не є справжньою Шакшукою», – прокоментувала Джамала в ефірі каналу «Україна».
Для фірмової яєчні від Джамали знадобляться:
Яйця – 4 шт.
Болгарський перець – 1 шт.
Помідори – 2 шт.
Сіль – дрібка
Треба нарізати перець і томати. Підсмажити овочі на пательні, вбити яйця, перемішати і додати сіль.
Щоб приготувати салат за рецептом Джамали знадобляться:
Мікс зелені (листя салату, салат айсберг, рукола) – 200 г
Авокадо – 1 шт.
В’ялені помідори – 50 г
Огірки – 2 шт.
Гарбузове насіння – 50 г
Оливкова олія з трюфельним смаком – 50 мл
Для салату змішати мікс зелені з в'яленими томатами. Нарізати огірки та авокадо, додати їх до салату. Посипати гарбузовим насінням, додати олію та сіль. Добре перемішати. Корисний і поживний сніданок готовий. Смачного!