Контракти.ua

854  —  26.03.21
Новий герой гіпершоу «МАСКА» – таємничий Місяць кине виклик величному Сонцю
Новий герой гіпершоу «МАСКА» – таємничий Місяць кине виклик величному Сонцю

Десятий епізод найпопулярнішого на українському ТБ шоу «МАСКА», який вийде у суботу, 27 березня, о 21:00 на каналі «Україна», вражатиме глядачів оригінальністю і блиском. Крім 7 основних персонажів, особи яких досі не розсекретили, на сцену найуспішнішого і найзагадковішого проєкту телебачення вийде новий герой – мрійливий і мінливий Місяць.

«Місяць – один з найулюбленіших образів, які я створював для гіпершоу «МАСКА»! – зізнається дизайнер Назар Дідик. – Ним я хотів передати всю велич і красу супутника, тісно пов’язаного з нашим існуванням на цій планеті! Скільки любовних історій, скільки пісень присвячено, скільки прекрасних слів сказано під світлом Місяця... Він символізує наші емоції, бажання і почуття, тому блиск і світло лягли в основу образу».

У неймовірному костюмі використано 1000 метрів ледоптотоволокна, 10 метрів світлодіодної стрічки, 12 метрів темно-синьої оксамитової тканини з перламутровим блиском, а також 5 метрів французької сітки з гліттером. Все це дало можливість передати глибину і красу ночі. Костюм спроєктований таким чином, що сукня-накидка одягається на металевий каркас на колесах. А підбори заввишки 22 см замовляли аж з Америки.

Таємничий Місяць – суперзірковий гість шоу «МАСКА», тож глядачі і детективи побачать всього один виступ героя і матимуть лише один шанс здогадатися, яка знаменитість замаскувалась у цьому образі. Щоб допомогти розплутати цю головоломку, Місяць дасть про себе кілька підказок.

«Нарешті мене запросили на це шоу, а то тільки Сонце та й Сонце, – скаже мрійливий Місяць в ефірі каналу «Україна». – Обожнюю фотостудії, адже саме звідти розпочалась моя кар’єра. Можу бути там годинами та із задоволення працювати, бо коли займаєшся своєю справою, то кайфуєш від процесу, чого і вам бажаю. Позувати на даху або еротичні фотосесії – байдуже, адже це частина моєї професії».

На грандіозній сцені каналу «Україна» Місяць виступить із легендарною піснею «New York, New York», яку вперше заспівала Лайза Мінеллі, а згодом виконував Френк Сінатра. Яка зірка криється в цьому образі? Довго гадати глядачам не доведеться, бо герой зніме маску одразу після свого фантастичного номеру.

Також у новому випуску гіпершоу «МАСКА» виступлять улюблені герої мільйонів глядачів – величне Сонце, романтичний Дракон, зворушливе Жабеня, епатажний Сом, ефектна Бабка, мужній Носоріг і надзвичайно милий Циклоп. Кого з них цього разу розсекретять глядачі?

Шоу «МАСКА» – найпопулярніша розважальна програма року на українському телебаченні*. За аудиторією 18+ (міста 50 тис.+), частка випуску від 20.03.21 становила 25,19%, рейтинг - 9,16%, частка в момент зняття маски - 36,48%**.

Статьи по теме
Продюсер
Продюсер "Голосу країни" заявив, що росіяни і білоруси не братимуть участь у шоу 1+1

Керівник департаменту Big Entertainment Shows, продюсер шоу "Голос країни-12" Володимир Завадюк прокоментував, чи братимуть надалі росіяни та білоруси участь у шоу каналу 1+1.
02.10.22 — 653

«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші
«Чудова нагода втерти носа»: Оля Полякова в шоу «Ігри талантів» змагатиметься з донькою за гроші

Вже у суботу, 26 лютого, о 21:00 канал «Україна» покаже грандіозну прем’єру шоу «Ігри талантів». У розважальному проєкті звичайні українці боротимуться за головний приз кожної програми – 150 тисяч гривень, а їхніми помічниками і радниками у нелегкій грі стануть найпопулярніші люди країни. Так, в одному з випусків компанію гравцям складуть співачка Оля Полякова та її донька Маша.
24.02.22 — 938

З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками
З’їсть скорпіона? Учасник шоу «Ігри талантів» вразить несподіваними трюками

Телеканал «Україна» підготував глядачам справжній вибух талантів! Вже цієї суботи, 26 лютого, о 21:00 вийде прем’єрний випуск грандіозного шоу світового рівня «Ігри талантів». Двоє учасників на чолі з акторкою Ксенією Мішиною та гумористом Юрієм Ткачем змагатимуться за грошовий приз, отримати який можна лише відгадавши якомога більше оригінальних талантів незнайомців. Одним із таких буде приборкувач скорпіонів, який підготував для проєкту унікальний і дещо ризикований виступ.
24.02.22 — 623