Популярний ведучий Олег Панюта в ефірі інформаційного тижневика «Сьогодні. Підсумки» розповів рецепт улюблених солодких млинців, які традиційно готують в його сім’ї.
«З понеділка почалась Масляна - вона ж і Бабський, і Білий тиждень, а ще це Колодій, Сиропуст і Синиця. Утім, як би ми не називали останні перед Великим постом 7 днів – головним героєм кожної доби стають млинці. В мене теж є власний рецепт улюблених млинців», – розповів Олег Панюта.
Для приготування страви за рецептом телеведучого знадобиться:
- борошно – 250 гр,
- молоко – 300 мл,
- яйця – 2 шт,
- цукор – 2 ст. ложки,
- олія – 1 ст. ложка,
- сіль – дрібка.
Спосіб приготування:
Міксером збити яйця в пишну піну. Додати цукор, сіль, олію та ретельно перемішати. Тепле молоко влити до яєчної суміші. Поступово додавати борошно, постійно перемішуючи. Готове тісто виливати на сковорідку без олії та смажити з обох боків до рум'яного кольору. Для начинки можна використати улюблені фрукти, сир, або варення.
«Я обожнюю солодкі млинці і дружина це знає. Тому інколи, по вечорах, коли я завершую роботу і приїжджаю додому – на столі на мене чекають три млинці, бо більше на ніч я не їм, і смачнюще домашнє варення, або з персику, або з абрикос», – розповів Олег Панюта.