Контракти.ua

728  —  04.03.21
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму з Тарасом Цимбалюком у головній ролі
Канал «Україна» покаже прем'єру фільму з Тарасом Цимбалюком у головній ролі

У неділю, 7 березня, о 17:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем'єра 4-серійної картини «Любов матері» спільного виробництва компанії FILM.UA Group і каналу. В основі сюжету – вічний конфлікт між свекрухою і невісткою, який призведе до незворотних наслідків.

Маша Сорокіна щаслива – її коханий Сергій освідчується їй. Але мати Сергія – багата і зарозуміла дама на ім'я Маргарита – вважає, що проста дівчина, яка виросла в дитбудинку, не варта її єдиного сина. Вона дізнається про таємницю, яку багато років зберігає Маша, і оголошує їй нещадну війну.

Головні ролі в картині виконали актори Дарія Плахтій і Тарас Цимбалюк. За словами артиста, його герой Сергій – досить неоднозначний хлопець, але тим цікавіше втілювати персонажа і знаходити нові фарби в його характері.

«Глядачі спочатку бачать лише частину натури мого героя. Він дуже харизматичний і своїми діями зачаровує всіх. Але потім він проявляє й інші риси, не настільки приємні. Все як у житті, де немає хороших і поганих. Не можу сказати, що він мені близький, але грати персонажів, не схожих на себе, дуже цікаво», – каже Тарас Цимбалюк.

За словами режисера Ірини Громозди, ця емоційна і напружена історія не залишить байдужим нікого. Також режисер відзначає прекрасний акторський ансамбль проєкту.

«На мій погляд, фільм «Любов матері» – як кавер-версія притчі Соломона про двох жінок, які не могли поділити дитину й обидві називали себе його матір'ю. У нашій мелодрамі невістка та свекруха боротимуться за любов і увагу головного героя Сергія. У цій історії багато емоцій і пристрастей, є кохання і ненависть, таємниці та інтриги. А ще у нас дуже гарний каст – у головних ролях знялися Дарія Плахтій, Тарас Цимбалюк, Петро Риков, Анастасія Буніна, Дарія Єгоркіна й інші актори», – розповідає Ірина Громозда.

Оператор-постановник – Сергій Граблєв. Продюсери – Віктор Мірський, Вікторія Корогод, Наталія Стрибук, Ірина Черняк, Олена Малкова, Катерина Швець. Зйомки проходили в Києві та Київській області у 2020 році. 

Статьи по теме
Львівська філармонія закриє сезон концертом, присвяченим пам’яті Мирослава Скорика
Львівська філармонія закриє сезон концертом, присвяченим пам’яті Мирослава Скорика

Львівська національна філармонія 13 липня запрошує на закриття концертного сезону, присвяченого видатному композитору Мирославу Скорику.
10.07.22 — 650

Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1069

«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»
«Нарешті я зможу розкритися, як актор»: Позитив розповів про зйомки у фільмі «Велика Прогулянка»

Популярний музикант, автор та виконавець багатьох хітів Позитив (Олексій Завгородній) у незвичному амплуа з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні з 24 лютого. Відомий артист відверто розповів про враження від першої великої ролі в кіно.
16.02.22 — 1096