Відомий кулінар і ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман поділився унікальним рецептом улюбленої страви українців – голубців. В авторській рубриці «Смачний ранок» телезірка розповів, як приготувати знайому страву так, що вона засмакує по-новому.
Для приготування голубців за рецептом Григорія Германа знадобляться:
Капуста – 1 шт.
Лісові гриби – 100 г
Відварений булгур – 200 г
Цибуля – 1 шт.
Часник – 3 зубчика
Яйце – 1 шт.
Зелень, сіль і перець
На пательні розігріти рослинну олію. Тим часом нарізати цибулю і відправити її смажитись. Нарізати гриби та додати їх до обсмаженої цибулі. Наприкінці готування додати відварений булгур.
Поставити каструлю з водою на вогонь і довести до кипіння. Капусту розібрати на листочки, розрізати їх навпіл та помістити в киплячу воду.
Подрібнити часник і додати до начинки, посолити та поперчити овочеву суміш і перемішати. Вбити яйце і знову перемішати.
Сформувати голубці. Поставити каструлю з водою на вогонь та зробити водяну баню, адже ці голубці краще готувати на парі або ж помістити голубці в пароварку на 10 хвилин. Подавати овочеві голубці зі сметаною. Смачного!