Контракти.ua

731  —  19.02.21
Ведучий «Ранку з Україною» з'явиться в нових серіях «Реальної містики»
Ведучий «Ранку з Україною» з'явиться в нових серіях «Реальної містики»

Новий сезон серіалу «Реальна містика» готує багато сюрпризів. Одна з них – несподівані зіркові герої. Ведучий програми «Ранок з Україною» на каналі «Україна» Григорій Герман взяв участь у зйомках серіалу та розповів, про яку роль у великому кіно мріє.

Ведучий «Ранку з Україною» Григорій Герман став героєм «Реальної містики». І зіграв він самого себе.

«Я граю себе – це називається модним словом «камео». Я приходжу сюди для того, щоб забрати Віру Іванівну. Вона перемогла в якомусь конкурсі», – коментує ведучий «Ранку з Україною» Григорій Герман.

За сценарієм, Віра Іванівна – палка прихильниця Григорія і вона виграла з ним вечерю. Та спочатку не змогла на неї потрапити.

Олена Рєпіна, яка грає у серіалі Віру Іванівну, не лише в «Реальній містиці», а й у реальному житті обожнює Григорія.

«Я не вперше знімаюсь із Гришею! Моя родина брала участь у шоу «Свекруха чи невістка». Потім я декілька разів приходила на «Ранок з Україною». З Гришею завжди легко працювати, тому що він великий профі! А ще дуже хороша і весела людина!» – зізналась зірка «Реальної містики» Олена Рєпіна в ефірі каналу «Україна».

Григорій Герман досвід зйомок у фільмах має невеликий. Зізнається, що хотів би зіграти у великому кіно.

«Це має бути щось пацаняче. Я не актор, думаю, мені було б надзвичайно важко перевтілитись у когось, ким я не є. Напевно, хотів би зіграти когось близького мені по духу, тобто чоловіка 45-ти років, бородатого, одруженого і з дітьми», – поділився Григорій Герман.

Тож чекатимемо появу відомого телеведучого на великих екранах!

 

Статьи по теме
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу
Шоу «Ігри талантів» зібрало найталановитіших людей з усього світу

У суботу, 26 лютого, о 21:00 на телеканалі «Україна» відбудеться прем’єра грандіозного шоу «Ігри талантів». Звичайні українці змагатимуться за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень. Для перемоги їм потрібно розгадати різноманітні таланти виконавців, яких за перший сезон проєкту буде більше 130. Для того, щоб знайти таку кількість талановитих артистів, готових до виступу на сцені, продюсерам шоу довелося вийти за межі України і шукати унікальних виконавців по всьому світу. Чим же вражатимуть зірки світового рівня?
23.02.22 — 715

Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами
Ексклюзив «Зiркового шляху»: DZIDZIO, Монро та Антоніна Матвієнко розповіли, як лікувались народними методами

Українські селебрітіз розповіли журналістам програми «Зірковий шлях», яка виходить на телеканалі «Україна» у будні, про досвід лікування народними методами. Боялась, що втратить життя після лікування нежиті рослинним соком, співачка Тоня Матвієнко.
23.02.22 — 728

Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»
Євген Коноплянка дебютує у повнометражному фільмі «Велика Прогулянка»

Зірка українського футболу Євген Коноплянка вперше з’явиться у сімейній комедії «Велика Прогулянка», котра стартує у кінотеатрах по всій Україні вже 24 лютого. На знімальному майданчику кінострічки відомий спортсмен відверто розповів, чи планує продовжити кар’єру актора.
23.02.22 — 1235